Înscrie-te din timp la Factory Bootcamp pentru 17-18 mai, evenimentul unde afacerile devin mai bune în doar două zile și se pregătesc de finanțare. Mai sunt doar câteva locuri la Factory Bootcamp II, 2024.


Factory Bootcamp este o serie de evenimente powered by Raiffeisen Bank și organizate de start-up.ro. A doua ediție a Factory Bootcamp are loc la București pe 17 și 18 mai. 25 de antreprenori ni se alătură pentru a învăța în workshop-uri despre finanțare, coordonarea echipei, marketing, promovare, vânzări și pitching.

La prima ediție din 2024, 25 de antreprenori ni s-au alăturat la Factory Bootcamp ca să afle cum pot dezvolta afacerea deja construită, cum pot crește vânzările, cum pot crește comunitatea sau să vorbească mai bine despre ceea ce fac.

Vă povestim despre câțiva dintre antreprenorii prezenți la Factory Bootcamp I, o diversitate de direcții și de afaceri. Dacă simți că și tu ai o afacere din aceeași industrie sau cu obiective similare, nu uita că te așteptăm pe 17-18 mai la un nou eveniment dedicat accelerării sau de a da start unui business.

Antreprenorii de la Factory Bootcamp I, 2024

  • Ciprian Homm, de la Klar Solar, o afacere care oferă servicii de sisteme fotovoltaice, panouri solare pentru sisteme rezidențiale și industriale, un business care ajunsese la venituri de 10.000 de euro/ lună când i-am cunoscut la Factory Bootcamp.
  • Misha Popescu, brand manager la Tappy, un dispozitiv fizic sub forma unui vendomat care poate oferi produse gratuite, o metodă de digital smart promotion.
    Citește materialul nostru despre Tappy.
  • Cristian Cîrloganu, fondator și CEO al tonic Blend Kombucha, producție și distribuție kombucha artizanală.
    Citește materialul nostru despre Tonic Blend Kombucha.
  • Ioan Dumitru, cofondator vagauto.ro, primul si cel mai complet magazin online de accesorii auto, site lansat în 2015. La Factory Bootcamp a venit cu stronglife.ro, produse din miere, polen sau propolis.
  • Diana Vasile care se ocupă de coordonarea Comunității Floreasca, o asociație care vrea să devină firmă și să facă profit. În prezent, Comunitatea Floreasca se ocupă de agregarea locurilor și afacerilor locale din zona Floreasca.
  • Marina Roșu, fondatoare a Legal Zen, un startup de legal tech care oferă contracte și documente standard scrise de avocați, care pot fi personalizate.
    Citește materialul nostru despre LegalZen.
  • George Nistor, fondator a Le Mat, distribuitor de vin și vin spumant fără alcool.
  • Andra Pușcă, fondatoare a Traduceri10, un birou de traduceri din centrul orașului, care are venituri anuale de 10.000 de euro.
  • Liviu Dragne, manager la Finnese Bistro, comfort food sub forma serviciilor de comandă online și servicii de catering.

Printre participanții de la Factory Bootcamp 1 am mai avut antreprenori din zona de ambalaje sustenabile, activități sportive, startup-uri în imobiliare, bijuterii vintage și alte industrii.

Antreprenorii prezenți au aflat cum pot face trecerea către o afacere cât mai ușor de finanțat, cum îi poate ajuta programul factory by Raiffeisen, dar și cum să treacă la următorul nivel al dezvoltării afacerii lor.

Tu ce afacere ai? Sau ce idee ai? Adu-o la Factory Bootcamp și hai să afli cum o poți dezvolta astfle încât să primească finanțare și apoi aripi.