Astfel, brașovenii care comandă o mașină prin intermediul aplicației Clever Taxi vor putea plăti cursele, în mod automat, cu ajutorul cardului.

Datorită noii metode CleverPay, retragerea sumei din contul afiliat se face rapid, fără efort și sigur, prin intermediul serviciului mobilPay. De asemenea, utilizatorii pot introduce un prag de bacșiș standard pentru toate cursele. Discountul este valabil în afara orelor de vârf.

În cazul șoferilor, toate cursele sunt decontate de Clever Taxi, iar contravaloarea lor ajunge în contul de acceptator de plată în aplicație, din platforma Clever Taxi Driver.

Puteți citi aici un material în care povestim cum am testat Clever Pay imediat ce opțiunea a fost introdusă la București.

În plus, utilizatorii pot seta un prag de bacșiș standard pentru orice plată cu cardul, între 0 și 50% din valoarea totală a cursei. Printre noile funcționalități disponibile în Brașov se numără și introducerea destinației direct în aplicație. Aceasta este vizibilă pentru șoferi doar după începerea cursei.

Clever Taxi este prima aplicație românească de e-hailing care a introdus metoda de plată în aplicație, în urmă cu patru ani. În București și Cluj-Napoca a fost adoptată rapid atât de clienți, cât și de șoferi.

În plus, pentru a marca lansarea acestei opțiuni și în Brașov, Clever Taxi oferă o reducere de 50% la plata cu cardul în aplicație, până pe data de 30 aprilie. Oferta specială se adresează oricărui utilizator al aplicației și este disponibilă doar pentru plata cu cardul.

Din vara anului 2017, Clever Taxi face parte din grupul Daimler Mercedes, care oferă soluții similare la nivel european, pentru a stimula modernizarea metodelor de transport.

Clever Taxi este disponibil în peste 20 de orașe din țară și are peste 600.000 de utilizatori și peste 80 de milioane de curse efectuate de la lansarea din octombrie 2012.