Commons Accel este un program de accelerare pentru startup-urile românești început în 2019 în cadrul căruia au fost pregătiți deja peste 100 de antreprenori.

Programul se bucură de participarea a peste 80 de mentori și experți de top din diverse domenii de business, implicați și dedicați creșterii și transformării unor idei inovatoare în afaceri de succes printre care Gregoire Vigreux, președinte La French Tech, Philip Choban, fondator Telios, Florin Grozea, fondator Mocapp, Andrei Dudoiu, fondator Seedblink, Cristina Daianu, Coordonator al Ariei de Practică VentureTech din Bucureşti, Dentons, Cristian Negrutiu, CEO Sparking Capital, Alexandru Bogdan, CEO Roca X sau Daniela Șerban, fondator ARIR.

Pentru a face parte din cohorta cu numărul 4 vă mai puteți înscrie până pe 10 mai accesând acest link.

De asemenea, acceleratorul are ca parteneri majoritatea organizațiilor care sprijină startup-urile prin investiții, cum ar fi Gapminder, Roca X, Seedblink, Techangels, emag Ventures sau Simple Capital. Echipa acceleratorului este formată din profesioniști cu experiență internațională de business, accelerare și investiții, iar curricula livrată este una modernă și eficientă.

Principalele beneficii ale acestui program de accelerare sunt: coachingul cu mentori de top dedicați, accesul nelimitat la spațiile de coworking ale Commons pe toată durata desfășurării programului, acces la experți din industrie, sprijin în vederea comercializării, internaționalizării și scalării afacerii, 75 de ore de training și workshop, oportunități de finanțare, întâlniri cu investitori și fonduri de investiții.

Rezultatele acceleratorului sunt remarcabile, peste 10 startup-uri care au participat în program primind deja o investiție, în timp ce alte aproape 20 au dezvoltat afaceri sustenabile. Printre startup-urile de succes care au absolvit Commons Accel se numără și VOXIKIDS, absolvent al primei cohorte, care a primit mai multe investiții de-a lungul anului trecut. RepsMate, câștigători în cea de-a doua cohortă, au câștigat în cadrul programului Advancing AI o prima finanțare de 50.000 de euro. Recomedica este un startup din grupa cu numărul 3 a programului Commons Accel și a fost finanțat chiar din timpul acceleratorului cu 300.000 de euro, printr-o campanie derulată pe platforma SeedBlink.

În data de 13 mai, Commons Accel deschide porțile unei noi cohorte, iar startup-urile sunt invitate să aplice aici: www.commonsaccel.ro pentru a beneficia de workshopuri și traininguri pe cele mai relevante tematici de business, mentoring 1-1, investiții, spațiu de birou dedicat, un network de excepție, totul pentru a își transforma idea în succes.