Lansarea oficială pentru OnePlus 6 este programată pentru 17 mai, la Mumbai, dar imagini cu telefonul au fost publicate, din greșeală, pe site-ul oficial OnePlus din India. Acestea au fost surprinse de către Mobigyaan, după cum relatează TechRadar, și dezvăluie că dispozitivul va oferi posibilitatea de a filma în super slow-motion (un feature oferit și de Huawei P20 Pro, unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale acestui moment).

Se presupune că OnePlus 6 va avea un ecran de 6,28 inci, cu rezoluție de 2280x1080. Nu se cunosc date sigure cu privire la rezoluția ecranului sau la numărul de cadre pe secundă oferit de cameră, dar dacă OnePlus încearcă să depășească caracteristicile pe care le are Samsung și Sony, atunci va trebui să aducă cel puțin 960 de cadre pe secundă, cum găsim la Samsung Galaxy S9 și Sony Xperia XZ Premium.

Ceea ce se știe deja este că OnePlus 6 va avea un breton pe partea frontală - o altă trăsătură adoptată de tot mai mulți producători de smartphone-uri în ultimele luni - și utilizatorii vor avea opțiunea de a bloca ecranul în jurul marginilor pentru a ascunde bretonul (un feature prezent la Huawei P20 Pro). De asemenea, s-a speculat că telefonul va avea o cameră duală poziționată pe verticală, iar mai jos se va găsi senzorul de amprentă.

Până acum, a fost confirmat procesorul Snapdragon 845, 6 / 8 GB memorie RAM și 64 / 128 / 256 GB memorie de stocare. Se presupune că va avea un display AMOLED acoperit cu sticlă Gorrila Glass și va fi rezistent la apă. Autonomia ar putea fi asigurată de o baterie de 3.450mAh cu opțiune de încărcare rapidă. Dispozitivul ar putea avea deblocare prin recunoaștere facială și scaner de amprentă.