Banca Transilvania lansează Direct la tine, hub online cu 50 de magazine, restaurante şi cafenele ale clienţilor BT, de la care se pot comanda alimente, mâncare gătită, produse pentru animalele de companie etc.

În perioada aceasta e important să ai cât mai multe opțiuni de comandă. Recomandarea autorităților este să nu ne deplasăm decât pentru nevoi stringente și să nu facem cumpărături prea des. O variantă mai sigură sunt cumpărăturile online și numeroase business-uri făceau deja livrări și înainte de pandemie. De asemenea, acum mulți au ales să livreze pentru a ajunge la clienții lor pe cât posibil. În plus, e o metodă prin care afacerile care și-au suspendat sediile din oraș să poată avea continuitate de business și să aibă un cash flow mai bun în această perioadă pentru a-și menține angajații.

Printre business-urile care sunt disponibile pe platforma „Direct la tine” se numără magazine care vând cafea, produse alimentare și bio, paste făinoase, produse de panificație, mezeluri, brânzeturi și altele.

Poți intra pe site și să setezi orașul tău pentru a comanda online. Plata e recomandat să se facă prin intermediul unui card bancar pe site-ul magazinelor sau la POS-ul curierilor, tocmai pentru a evita contactul cu cash-ul. De asemenea, este recomandat să mutați mâncarea din caserole, dacă e vorba de aceasta, după ce o aduceți în casă, iar cutiile de livrare să fie aruncate la gunoi, scoase pe balcon sau într-o zonă puțin circulată a casei.

“Prin Direct La Tine facem încă un pas spre clienţi şi români, pentru a le uşura trecerea prin această perioadă. Este modul BT de a încuraja şi în acest mod solidaritatea, de a rămâne alături de clienţi”, a spus Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing şi Comunicare, Banca Transilvania.

Recomandarea Băncii Transilvania este plata cu cardul pe siteurile magazinelor de pe Direct La Tine sau la POS-ul curierilor.