Prin această platformă se pun la dispoziție resursele necesare și antreprenorii care au nevoie vor fi ajutați să-și deschidă un magazin online.

„Împreună cu partenerii noștri, vom analiza documentele prin care faci dovada că businessul tău are nevoie iminentă de o gură de oxigen, iar noi, vom anunța treptat, beneficiarii pentru care vom începe dezvoltarea”, potrivit platformei antreprenom.ro

Cei care pot beneficia de acest ajutor sunt firmele care sunt, în special, bazate pe producție sau comerț. Acestea trebuie să aibă un număr de produse cuprins între 50 și 500. Firmele care sunt înregistrate și funcționează în deplină legalitate și nu au datorii către bănci, întrucât nu vor putea beneficia de serviciul de procesare plăți. Firmele care au activitate socială, dar se încadrează în factorii enumerați mai sus și ONG-urile care au și partea de producție.

Cine nu se potrivește pentru această platformă?

Firmele care au ca domeniul de activitate principal prestări servicii și necesită prezența fizică într-un punct de lucru, dar și companiile care fac promoții online și au nevoie de infrastructură digitală – cupoane, vouchere. Firmele din domenii speciale – ex: medical, farmaceutic, etc care necesită aprobări și legislație specială sau firmele care au nevoie de infrastructuri speciale (vizualizări 3D; intrumente speciale de marketing etc).

Cei de la treisuteșaizeci spun că pot livra un magazin online în două zile lucrătoare, iar antreprenorul trebuie să pună la dispoziție produsele și imaginile aferente, alături de informațiile necesare. Gratuitatea serviciilor va fi oferită pe o perioadă de 75 zile. După această etapă, se va percepe o taxă de găzduire și o taxă de mentenanță lunară și totodată, serviciile partenerilor oferite platformei vor trece la regimul recurent de taxare.

Găzduirea și mentenanța vor fi calculate în funcție de dimensiunile magazinului, în funcție de necesitatea beneficiarului, astfel încât platforma să funcționeze în cele mai optime condiții. Minimul sumei necesare pentru mentenanță pornește de la 150 euro/lună și crește odată cu necesitățile clientului.

Dacă businessul tău se potrivește cerințelor de mai sus și vrei să-l duci din offline în online poți cere ajutorul aici.