Astfel, Milluu va pune gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar din spitalele bucureștene aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență.

Pentru a adera la inițiativa #LocuintePentruMedici, Milluu invită proprietarii să adauge apartamente și garsoniere în aplicație, fiind esențial în această perioadă să existe suficiente spații disponibile pentru a fi contractate.

Medicii și personalul sanitar care au nevoie de spații temporare de locuit trebuie să solicite acest lucru folosind contactele de mai jos:

Email: medici@milluu.com

https://www.facebook.com/milluuapp/

http://milluu.com/locuintepentrumedici

Telefon: 0799 141 587

“Chiar dacă suntem un startup, eu și echipa mea de la Milluu înțelegem că orice efort pe care îl facem în această perioadă de criză, oricât de mic, poate fi un ajutor important pentru cei din linia întâi și poate contribui la revenirea cât mai curând la normal. Medicii și personalul sanitar vor putea locui în apartamentele puse la dispoziție prin Milluu pe o perioadă de 3 luni momentan, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației. Scopul este de a-i scuti pe aceștia de transportul până la propriile locuințe și de a le oferi un loc confortabil și sigur unde pot locui în această perioadă, protejându-și astfel familiile, părinții sau prietenii”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Locuințele temporare pentru medici vor fi disponibile începând chiar de astăzi, 31 martie. Milluu susține chiria pentru 10 locuințe, dar la campanie se pot alătura și alți donatori, companii sau persoane individuale care doresc să se implice în lupta medicilor și personalului sanitar în eforturile lor de combatere a pandemiei cauzate de noul coronavirus.

“Proprietarii au un rol foarte important în această inițiativă pentru că pot decide să sprijine eforturile medicilor și personalului din spitale oferind spațiile pentru închiriere la sume modice sau chiar gratuit. Îi încurajăm să ni se alăture în număr cât mai mare. Acum este nevoie de noi”, spune Florin Stoian.

Despre Milluu:

Milluu este singura aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100 % digitală, de la găsirea unei noi locuințe, închirierea acesteia cât și managementul chiriei în aplicație pe perioada contractuală. Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită deja de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1000 de apartamente au fost listate în aplicație. Fondată de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi și Yellow Menu, Milluu este momentan disponibilă în București, cu planuri de extindere pe plan național și international. La sfârșitul anului 2019, Milluu a primit o investiție din partea Early Game Ventures (EGV) și Roca Ventures. Mai multe informații despre Milluu, regăsiți pe site și pe pagina de Facebook a companiei.