Cum foarte mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă în această perioadă din cauza crizei aduse de coronavirus, Novoresume vrea să sară în ajutorul acestora. Mulți oameni vor aplica la joburi, mai ales din domeniile care și-au suspendat cu totul activitatea, cum ar fi zona HoReCa, turism sau aviație.

Novoresume a fost lansat pe 22 februarie 2016 la Copenhaga de Andrei Kurtuy, Cristian Letai și Ștefan Polexe. Erau toți trei studenți și aveau și alte joburi pentru a se susține financiar. Au făcut Novoresume care e un startup prin care poți crea CV-uri mult mai originale decât tradiționalele foi A4 sau odioasele EuroPass.

Au crescut rapid și au devenit virali pe internet, cu CV-uri făcute pentru Elon Musk sau Richard Branson. După popularitatea online a venit și maturizarea, iar în octombrie 2016 au lansat o versiune premium, care le aducea și primele venituri.

Pentru a folosi Novoresume în varianta Premium gratuit timp de o lună ca să-ți faci un CV care te scoate în evidență poți să intri pe această pagină. Astfel, oferta e valabilă până pe 10 aprilie și poți să creezi CV-uri speciale. Conform celor de la Novoresume, au primit multe cereri pentru conturi Premium în această perioadă în care mulți oameni au rămas fără locuri de muncă și au decis să răspundă prin această ofertă.

Poți avea acces la varianta gratuită a contului Premium de pe Novoresume dacă dai click aici.

Ce poți să faci cu un cont Premium? Pe lângă CV-uri cu template-uri deja prestabilite, poți face scrisori de intenție și să-ți modifici designul după cum dorești.

În momentul de față Novoresume are un trafic și un număr de utilizatori constante, cu toate că lumea e afectată de coronavirus.

Veniturile Novoresume în 2018 au ajuns la 1,16 milioane de euro, iar numărul de utilizatori la finalul lunii februarie era de 1,45 milioane, în timp ce 71.397 de utilizatori plăteau pentru produsul lor.

Iată cum poate arăta un CV realizat cu ajutorul Novoresume.