Criza Coronavirus (COVID-19) este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat infrastructurilor IT, dar și business-urilor care până acum se bazau pe tranzacțiile offline.

Închiderea spațiilor de lucru, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii Coronavirus (COVID-19) au ca rezultat o creștere fără precedent a utilizatorilor de soluții care facilitează colaborarea echipelor, a cumpărăturilor online și a platformelor online ca sursă de divertisment.

Așadar, creșterea bruscă a unei cereri și mai mari de online, aduce în lumina reflectoarelor Cloud-ul, capabil să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

”Pe măsură ce milioane de oameni se străduiesc să rămână focusați, productivi, și să se adapteze cât mai bine noului mod de viață, Cloud-ul este cu siguranță principalul jucător capabil să satisfacă cererea imensă și să permită acomodarea business-urilor în plină criză, precum și continuitatea lor. Este ceea ce putem numi practic o digitalizare forțată de context. ”, spune Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Despre investiția de la Early Games Ventures în Bunnyshell am scris în acest articol pe care-l poți citi pe larg pe start-up.ro.

”Cu câteva luni în urmă, investitorii noștri au crezut în misiunea noastră și au ales să ne sprijine cu €750,000 pentru a ajuta Bunnyshell să schimbe lumea, făcând Cloud-ul accesibil tuturor. În contextul actual, ne propunem să ducem mai departe misiunea noastră de democratizare a Cloud-ului, prin intermediul campaniei ”Mutăm ROmânia ONline!”, a adăugat acesta.

„În acest sens punem la dispoziție platforma Bunnyshell , gratuit, timp de 6 luni, pentru ONG-uri, sisteme medicale și educaționale, care își desfășoară activitatea contribuind la lupta împotriva Coronavirusului (COVID-19), iar pentru a sprijini IMM-urile am pregătit migrare gratuită în Cloud, precum și 50% reducere, timp de un an, la toate cele 3 pachete Bunnyshell.”, a explicat fondatorul Bunnyshell.

Pentru a beneficia de facilitățile incluse în campania ”Mutăm ROmânia ONline!”, companiile sunt rugate să se înregistreze aici https://www.bunnyshell.com/ro-covid-19/

Bunnyshell este o platformă care simplifică și automatizează Cloud-ul, asigurând performanța, viteza și uptime-ul site-ului tău, astfel încât să te poți focusa pe ceea ce e cu adevărat important: afacerea ta.