Afacerea, care oferă membrilor acces la sute de sali de gimnastica și centre de fitness din România, a fost lovita puternic, că multe altele, de criza provocată de Coronavirus.

“Studiourile de gimnastică și fitness din toată țara au fost obligate să-și închidă activitatea și, că atare, Fitpass a suspendat temporar abonamentele tuturor membrilor noștri. Deși nu este sigur cât timp vor rămâne închise sălile de sport, am început să căutăm soluții imediat, pentru că partenerii noștri să își poată oferi serviciile și online”, spune CEO-ul, Gustaf Kornias.

Fitpass numără deja 16 parteneri de fitness, care oferă un total de 100 de cursuri online live pe săptămână în București. Există mai mulți parteneri în așteptare, iar numărul activităților crește de la zi la zi. În timp ce majoritatea partenerilor au sediul în București, Fitpass este în proces de adăugare a mai multor cursuri online live în toată România.

Aceasta soluție rapidă oferă o modalitate alternativă pentru că oamenii să rămână activi, în formă și sănătoși, chiar și din confortul sufrageriei lor, în astfel de vremuri când izolarea pare atât de importanta. În același timp, conferă sălilor de fitness și furnizorilor fitness posibilitatea de a avea un venit chiar și în această perioadă dificilă.

“Am început deja să vedem efectele acestei inițiative cu persoanele care cumpără din nou și membrii care își redeschid abonamentele. În același timp, primim mai multe solicitări de la companii care doresc să utilizeze această soluție pentru a-și ajuta angajații să acceseze antrenamente de calitate de acasă”, spune CEO-ul, Gustaf Kornias

Persoanele care doresc să acceseze clasele online pot urma procesul standard, accesând site-ul Fitpass și descărcând aplicația.

Orice patron de sala de gimnastica, studio de fitness ori antrenor personal din Romania care este interesat să își ofere serviciile online prin Fitpass trebuie doar să îl contacteze direct pe CEO-ul platformei Fitpass, Gustaf Kornias, la adresa de mail: gustaf@fitpass.ro.