Numărul angajaților crește, clienții sunt mai numeroși, competiția devine din ce în ce mai mare, iar informațiile devin copleșitoare. Liderii oricărei industrii știu că acestea sunt semnele că e nevoie de o schimbare într-un business. Ei deja s-au confruntat cu aceste probleme, au acționat și și-au transformat afacerea.

Liderii de piață folosesc toate resursele tehnologice pe care le au la dispoziție pentru a-și ușura munca și procesul decizional. Iar aici intervine și face diferența esFields.

Pentru că una dintre cele mai importante modalități de a ține pasul cu liderii de piață este implementarea unui software de tip SFA (Sales Force Automation). Acesta este o soluție de management a procesului de vânzări, colectare de date și nu numai, prin care personalul din teren își poate desfășura munca mai rapid, iar echipa de management poate să primească și să analizeze date din teren, în timp real.

Dar care sunt lucrurile concrete, pe care o soluție SFA le face pentru tine.

Colectează, structurează și raportează date

Prin integrări cu soluții de business intelligence, precum Power BI, aceasta colectează datele introduse de echipele din teren și le transpune în rapoarte adaptate fiecărei persoane din conducere. Elimini astfel întârzierea dintre realitatea din teren și deciziile de business.

Facilitează comunicarea cu echipa

Printr-o soluție SFA potrivită, membri oricărui department, fie că se află la birou sau pe teren, pot discuta în timp real, pot trimite fotografii și documente, astfel încât blocajele în procesele de vânzare sau colectare a datelor dispar.

Motivează angajații

Orice manager știe că echipa este cea care îți poate crește afacerea. O echipă motivată este cea care îți va duce businessul la alt nivel.

esFields, una dintre soluțiile de top de SFA, oferă o funcție de gamification, prin care angajații își pot vedea, în timp real, performanța și sunt motivați, prin diferite recompense stabilite de către companie, să își atingă și să depășească obiectivele stabilite.

Eficientizează rutele

Nu e nevoie să planifici, în cel mai mic detaliu, fiecare oprire pe care agentul din teren trebuie să o facă. Trebuie doar să introduci locațiile în sistem, iar de acolo fiecărui agent i se generează cea mai eficientă rută de a ajunge în toate locațiile, iar el trebuie doar să se ghideze după hartă.

Acces oriunde

Cu ajutorul unei aplicații SFA de mobil, ai acces la toate aceste facilități printr-un singur click, oriunde te-ai afla. Să îți conduci businessul de pe telefon poate părea o utopie, dar deja este realitatea pe care companiile de top o trăiesc.

Se adaptează afacerii tale

Cel mai important lucru pe care o soluție SFA o poate face pentru tine este să îți înțeleagă provocările și să se adapteze afacerii tale. Dar asta nu o poate face softul, ci echipa din spatele lui.

Așadar, rămâne o singură întrebare: cum știu ce software să aleg?

Răspunsul ți-l poate oferi doar un specialist. Cu peste 20 de ani de experiență pe cinci continente și peste 200 de proiecte implementate în industrii precum transport, health& beauty, producție, cercetare de piață și altele, cei de la EXE Software au dezvoltat esFields, un SFA complet, 100% adaptabil businessului tău, iar primul pas pe care tu trebuie să îl faci este să te folosești de experiența lor.

Scrie-le aici despre afacerea ta, iar un expert în soluții software te va ghida spre a-ți identifica nevoia și a găsi soluția potrivită!