Parte a ofertei de iarnă, până pe 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pe 24 de luni cu smartphone, Telekom direcționeaza 1 euro către programul Teach for Romania.

În cadrul ofertei, Telekom oferă smartphone-uri la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat.

Smartphone-urile disponibile în promoție: Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite.

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, parte din rețeaua globală Teach for All, care caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile.

Candidații sunt evaluați, printre altele, în funcție de performanța academică, implicarea în activități extracurriculare, potențialul de leadership demonstrat, motivație și dedicare pentru a preda, perseverența și gândire critică.

Potrivit ultimelor rezultate publicate la testele PISA, România are cele mai slabe rezultate din ultimii ani. Scorul obținut este în scădere față de anii anteriori, iar procentul de analfabetism funcțional este de 44%, în medie, în creștere față de 2015.