"Am lansat acest tip de abonament cafea într-un moment dificil pentru toți, moment în care activitatea noastră este puternic afectată", spun reprezentanții Dose.

Prin acest abonament pot asigura funcționarea business-ului și oferă o siguranță angajaților, iar astfel clienții își pot păstra obiceiurile chiar și în această perioadă de criză.

Cafeaua va fi livrată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, și va fi livrată de un livrator extern sau de echipa proprie.

Vei găsi trei tipuri de abonamente pentru orice preferință. Dacă ești pasionat de espresso îți vom trimite în fiecare săptămână o pungă ce conține cafea de specialitate, dintr-o singură origine, cu grad de prăjire pentru espresso.

Dacă preferi filtru, atunci alege această opțiune și te vei bucura în fiecare weekend de cele mai bune cafele de specialitate, single origin, prăjită special pentru această metodă de preparare.

Dacă preferi ceva constant, sau folosești aparate automate, îți recomandăm varianta de blend. Amestecul pe care îl folosim aduce la un loc cafele deosebite din Africa și America Centrală.

Abonamentul este valabil pentru o lună, respectiv 4 livrări a câte 250 gr. Abonamentul filtru și espresso costă 220 de lei, iar cel blend este 156 de lei. Dacă dorești să achiziționezi un abonament de cafea o poți face de aici.


Citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: