„În echipa Autonom am decis să dăm tot ce avem mai bun pentru cei din jurul nostru și pentru binele comun. Prin urmare, ne dorim să punem la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni cu posibilitatea de prelungire), mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor”, au anunțat reprezentanții Autonom într-o postare pe Facebook.

În această perioadă este recomandabil ca persoanele să nu se deplaseze în mijloace de transport aglomerate, cum ar fi autobuze sau metrouri și să păstreze o limită de distanțare socială. În acest context, pentru ONG-urile și Fundațiile care pot oferi în această perioadă, transportul este o resursă esențială pe care Autonom vrea să le-o pună la dispoziție.

Fundațiile sau ONG-urile care au nevoie de astfel de resurse de mobilitate pot contacta Autonom pe adresa de e-mail help@autonom.ro sau la numărul de telefon +40 747 277 610.

Citește și alte articole despre măsurile economice luate sau de care este nevoie pentru a trece cu bine peste perioada Covid-19: