Restaurantele, localurile și antreprenorii mici au multe de pierdut în această perioadă în care lumea respectă regulile de izolare socială pentru a opri împrăștierea infecției cu virusul COVID-19. Până când Guvernul va acorda ajutoare în acest sens, mediul antreprenorial arată solidaritate.

Antonio Eram, CEO și fondator Netopia Payments anunță că va implementa gratuit o soluție de plată online pentru clienții mici care nu și-au dus încă business-urile și în online și care s-au văzut nevoiți să își restrângă considerabil activitatea în timpul epidemiei de coronavirus.

Astfel, Eram va ajuta afacerile mici să împlementeze plata online prin link-uri de plată, soluție care nu necesită implementare propriu-zisă pe site sau shopping cart, iar link-ul poate fi trimis pe email, pe mess/whatsapp, sms, în pagină, prin canale Social Media etc.

”PENTRU toti cei care vor sa implementeze plati online (de ex magazine mici care nu au prezenta / ecommerce, restaurante, samd), ii putem ajuta sa implementeze foarte repede si GRATUIT. Chiar daca lucram de acasa, avem capacitate suficienta sa facem implementari indiferent de conditii.

Puteti sa imi dati mesaj aici sau pe pagina NETOPIA.

CEA MAI USOARA metoda este sa implementati link de plata .

Arata cam asa (https://mpy.ro/fa33) .

Poate fi cu valori fixe sau dinamince.

NU necesita implementare sau shopping cart, iar link-ul poate fi trimis pe email, pe mess/whatsapp, sms, in pagina , pe FB, etc)

Trimiteti mesaj pe privat sau la

antonio@mobilpay.com si horia@netopia-system.com

Daca stiti pe cineva, let us know.

#impreuna #stronger

Citește și alte articole despre măsurile economice luate sau de care este nevoie pentru a trece cu bine peste perioada Covid-19: