Cursul este gratuit și se adresează tinerilor care urmăresc să înveţe secretele meseriei direct de la profesionişti cu experienţă ce lucrează zi de zi, cu pasiune, pentru construirea viitorului digital.

Pentru a se înscrie, cursanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, studii superioare în curs sau absolvite și o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs. Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie, aici.

Cursul va fi susținut de experți din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu - Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica - UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean - UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache - Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

„Digitalizarea reprezintă provocarea întregii lumi, iar competenţele digitale au devenit o valoare considerabilă, nelipsită din portofoliul fiecărui angajat. Acest curs reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să aibă o carieră în domeniu şi pot acumula know-how direct de la experţi din mediul corporate. Le oferim un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module, desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. Cursanții vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook, introducere în experiența utilizatorului - UX și vor învăța cum să devină esențiali în echipa din care fac parte”, a explicat Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.