Nu s-au apucat chiar de angajări pe bandă rulantă, ci mai degrabă de traininguri pentru viitoarea generație de femei programator. Astfel, Revolut va începe în următoarele săptămâni o serie de cursuri de programare gratuite în incinta noului sediu al companiei din Canary Wharf.

Potrivit oficialilor fintech-ului cu sediul în Marea Britanie, citați de publicația Evening Standard, pentru a participa la cursurile de programare, se vor forma grupe de câte 10-15 persoane. Cursurile vor fi predate de inigineri ai Revolut, iar temele vor varia de la web development, la servere sau dezvoltarea de aplicații mobile.

Cursurile le vor permite participantelor să se specializeze în domeniul pe care îl doresc, și vor avea loc, seara, după ora 6:30 (vor dura cam o oră și jumătate), tocmai pentru a se plia și pe jobul de zi cu zi al participantelor.

Cei de la Revolut precizează faptul că, la finalizarea cursurilor, ”elevii” de top ar putea găsi chiar și un job în echipă.

Așa că, dacă aveți drum prin Londra (pentru ceva mai multe luni), sau dacă locuiți deja acolo, nu pierdeți oportunitatea oferită de startup-ul fintech.