Managerii și antreprenorii din Brașov se pot înscrie la un curs pe tema planificării strategice și dezvoltării de business. Cursurile sunt organizate prin programul CUPA (Capital Uman Performant și Adaptabil), fiind gestionat de Iceberg Consulting, și vor avea loc în luna iunie, la Brașov. start-up.ro este partener media național.

Cursurile vor oferi antreprenorilor o introducere în metodologia Lean Service Creation și vor aborda teme precum cunoașterea clienților, modelul de business și customer journey, precum și evidențierea valorii adăugate aduse de business și generare de idei.

Metodologia Lean Service Creation a fost dezvoltată de compania finlandeză Futurice și constă într-o serie de pași care te ghidează în a (re)gândi produsele și serviciile business-ului tău. Fiind inspirată de teoria Lean Start-up, de metodele Agile și de Design Thinking, metodologia Lean Service Creation este prezentată pentru prima oară în România în cadrul unui program formalizat de training.

Formatorul cursului este Dragoș Apostu, care are o experiență de peste 6.000 de ore de training la activ pe teme legate de antreprenoriat, management și leadership pentru clienți din mediul corporate, societatea civilă, administrația publică locală și centrală, la nivel național și internațional.

Programul cursurilor și criterii de participare

  • Opțiunea 1 - 16-20 iulie (în timpul săptămânii)
  • Opțiunea 2 - 13-15 iulie și 20-22 iulie (în weekend)

Cursurile vor avea loc la Brașov, iar grupul de cursanți va fi de maxim 20 de persoane. Pentru a se putea înscrie la aceste cursuri gratuite, participanții trebuie să lucreze ca manageri sau antreprenori într-un IMM cu activitatea în regiunea Centru. Vizate sunt industriile cu potențial de creștere și inovare: Industria Lemnului și a mobilei, Industriile Creative, Industria auto și componente precum și Tehnologia Informațiilor și Telecomunicațiilor.

Locurile la cursurile de formare se vor ocupa în ordinea înscrierii. Participarea la activitățile proiectului este gratuită, costurile fiind co-finanțate prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 - axa prioritară 3 (Locuri de muncă pentru toți).

Mai multe detalii despre cursuri și formularul de înscriere le găsiți aici.

În următoarele săptămâni, vor fi lansate și următoarele cursuri pentru regiunile Centru, Nord-Vest, Vest și Nord-Est. Dacă sunteți interesați de acestea, puteți solicita mai multe informații pe adresa de mail comunicare@iceberg.ro

Iceberg este o companie care dezvoltă servicii în domenii precum: Consultanță, Finanțări, Start-up-uri, Tehnologie, Digitalizare și Transfer Tehnologic. CUPA are o durată de 12 de luni și urmează a fi implementant în perioada iunie 2018 – iulie 2019.