Companii de succes precum Amazon, Apple sau Twitter se bazează pe limbajul SQL pentru crearea, accesarea și manipularea bazelor de date. Dacă ai ambiții mari și să vrei să lucrezi pentru una dintre acestea sau îți dorești să lucrezi ca freelancer, pentru un venit suplimentar, poți începe cu un curs online de programare.

Iar dacă ai un buget limitat, îți recomandăm pachetul de cursuri Complete MySQL Bootcamp, pe care îl poți cumpăra cu doar 11 dolari, adică mai puțin de 50 de lei.

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date relațional și open-source, ce se bazează pe standardul SQL (Structured Query Language). Dacă vrei să înveți rapid să înțelegi și să „vorbești” limbajul SQL, acest curs online de programare pentru tine.

Pachetul de cursuri Complete MySQL Bootcamp îți oferă o introducere în MySQL, te familiarizează cu sintaxa și chiar îți va arăta cum poți folosi competențele dobândite în crearea unei aplicații web sau a unei rețele sociale.

Avantajele unui astfel de curs de programare sunt accesul non-stop la conținut livrat online de experți în domeniu - 159 de cursuri și 8 ore de training adaptat pentru utilizatorii începători. Astfel, poți învăța oricând îți este convenabil și în funcție de ritmul tău de asimilare a informațiilor. Te vei familiariza cu tehnologia SQL și MySQL, vei explora sintaxa MySQL și vei dobândi abilitățile necesare pentru a construi aplicații web lucrând cu PHP.

SQL este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, fiind folosit de o mulțime de companii din Fortune 500 la nivel global. Prin urmare, cunoașterea acestuia îți crește șansele de a fi angajat pe un post bine plătit, iar aceste cursuri online de programare care te costă mai puțin de 50 de lei pot fi un bun început.

Iar după ce închei aceste cursuri online de programare, ai putea lua în considerarea înregistrarea ca freelancer pe BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat de curând, și îți poți găsi acolo clienți printre antreprenorii care au nevoie de astfel de servicii.