Astfel, comercianții din orice industrie pot beneficia de dezvoltarea rapidă a unui magazin online complet echipat, pe o platformă profesionistă dezvoltată de ContentSpeed, și integrarea imediată a soluției online de procesare și încasare a plăților online dezvoltată de Netopia Payments.

În acest sens, cei doi parteneri anunță implementarea unui sistem automatizat, astfel încât comercianților li se va genera contractul de procesare cu Netopia Payments direct din platforma ContentSpeed.

Printre avantajele platformei se numără: teme de design personalizabile, compatibile cu orice dispozitiv, integrare cu servicii de curierat și software de gestiune, optimizare și integrare cu instrumentele digitale Google, consultanță, hosting, mentenanță și suport tehnic profesionist.

„Antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de serviciile oferite de Netopia Payments printr-un singur click - contractul de colaborare este generat automat și magazinul online poate procesa plăți online instantaneu", a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.

„Am integrat opțiunea de plată online direct în platforma de eCommerce, pentru ca aceștia să beneficieze de un magazin online complet echipat și gata de funcționare. Întregul proces a fost gândit să fie unul foarte simplu și la îndemâna oricărui comerciant, mai ales în cazul celor care au foarte puțină experiență în online”, a declarat Antonio Eram, CEO și Fondator Netopia Payments.

Comercianții care au nevoie de dezvoltarea unui nou canal de vânzare în mediul digital, prin deschiderea unui magazin online, pot solicita o ofertă direct de pe site-ul ContentSpeed.