DRUID Oxygen simplifică proiectarea experienței conversaționale, reducând cu 90% timpul necesar conceperii, antrenării și implementării unui nou chatbot pe care angajații sau clienții îl pot folosi instant, cu zero pregătire anterioară.

DRUID Oxygen - ce oferă clienților

DRUID Oxygen introduce o interfață complet nouă, care permite creșterea de până la 35% a relevanței chatbot-ului. Acum, experiențele conversaționale pot fi proiectate vizual, selectând și mutând fluxurile conversaționale într-o singură diagramă, care arată clar modul în care va evolua conversația cu chatbot-ul.

Noul conector cu roboți UiPath oferă o interacțiune unică între oameni și mașini, prin bogăția sintaxelor conversaționale în scenarii complexe de automatizare. Conectarea chatbotului cu un robot UiPath se realizează acum de două ori mai rapid.

De asemenea, timpul de răspuns se reduce la doar 1 secundă. Scalabilitatea crescută face ca implementarea chatbotului să fie la fel de rapidă pentru o multinațională cu echipe distribuite de mii de oameni, precum și pentru o companie mică, cu câteva zeci de angajați.

”DRUID Oxygen introduce o interfață nouă și intuitivă extrem de apreciată de clienți și parteneri, care va revoluționa spațiul de automatizare conversațională. În același timp, am făcut și primii pași înspre zona de marketplace, creând în platformă librării de soluții care pot fi utilizate cu ușurință de partenerii și clienții noștri. Am investit foarte mult în platforma tehnologică și ne-am concentrat pe îmbunătățirea scalabilității, performanței și securității, astfel încât să răspundem nevoilor organizațiilor mari de pe piețele internaționale”, a menționat Liviu Drăgan, CEO DRUID.

Evoluția DRUID

Cererea accelerată de asistenți virtuali inteligenți a determinat creșterea semnificativă a veniturilor DRUID, cu 580% în ultimul an, în contextul în care serviciile de automatizare conversațională generează de cinci ori mai multă valoare pentru rețeaua partenerilor de implementare.

”DRUID a evoluat de la o firmă locală la companie globală. Avem peste 50 de parteneri în toată lumea și subsidiare în Europa și SUA și asta ne ajută să fim o companie globală. Ca să dezvolte un produs scalabil, o companie are nevoie de oameni cu un mindset scalabil, capabili să gândească la scară largă. Evoluția produsului nostru este datorat clienților pe care-i avem. Chatboții noștri au stil, savoare și satisfac nevoile clienților, atât interni cât și externi. Cred că scopul nostru este de a face partenerii și clienții să ne iubească produsul și ne propunem să le oferim tututor angajaților din lume oportunitatea de a face business cu ajutorul produselor noastre”, a declarat Liviu Drăgan, CEO-ul DRUID în cadrul unui eveniment online organizat de companie.

În ianuarie anul curent, DRUID a anunțat că a atras o nouă rundă de finanțare de 2,5 milioane de dolari, de la GapMinder Venture, Early Game Ventures și alți investitori privați. Această finanțare a transformat compania într-unul dintre cele mai bine capitalizate startup-uri din România, cu investiții totale în valoare de 5,8 milioane de dolari atrase de la lansarea sa în 2018. O nouă rundă de finanțare este așteptată până la sfârșitul acestui an.

Ca urmare a cererii puternice de soluții conversaționale din ultimul an, DRUID a continuat să se dezvolte rapid și să își extindă operațiunile. În prezent, compania acoperă toate continentele cu ajutorul unui ecosistem format din peste 100 de parteneri internaționali.

Tehnologia DRUID este definită de modul unic în care abordează procesarea limbajului natural (NLP), permițându-le utilizatorilor să creeze experiențe conversaționale nuanțate și complexe, care par foarte naturale și care au impact direct asupra productivității echipelor.

Asistenții virtuali inteligenți DRUID folosesc un motor NLP revoluționar și o tehnologie conversațională proprietară pentru a simplifica accesarea oricăror informații sau documente din cadrul sistemelor unei companii, și pentru automatizarea proceselor de afaceri.

Disponibil în mai mult de 45 de limbi, pe orice canal de comunicare - inclusiv MS Teams, Slack, WhatsApp Business, FB Messenger, WeChat și multe altele - DRUID include, de asemenea, peste 500 de șabloane conversaționale predefinite pe roluri și procese specifice unor industrii ca Servicii Financiare, Asigurări, Sănătate, Retail, Telecomunicații, Utilități, Logistică.

Visul meu nu e neapărat să ajungem unicorn. Visul meu este legat de fericirea clienților noștri, de încrederea partenerilor, de prezența noastră internațională, de evoluția tehnologică pe care o vor avea chatboții noștri”, a mai spus Liviu Drăgan în cadrul evenimentului de lansare a DRUID Oxygen.