Noi am venit în întâmpinarea voastră și am selectat pentru voi câteva dintre televizoarele aflate în oferta de Black Friday. Vezi ce am ales și în funcție de ce nevoie ai și de bugetul tău poți avea un nou televizor.

În opinia mea, dacă ar fi să cumperi un televizor în 2022 ar trebui să fie unul 4K deoarece tot conținutul de streaming și YouTube poate fi redat la rezoluție 4K, iar consolele de nouă generație pot reda și ele jocuri la rezoluție 4K. Și asta nu înseamnă să cheltuiești foarte mult, iar acest tv Horizon este un exemplu bun. Modelul acesta cu o diagonală de 108 cm și rezoluție 4K se vinde cu 800 de lei de Black Friday, o reducere de 34,95%.

O categorie aparte de televizoare sunt cele din seria Philips Ambilight. Philips continuă cu modelul The One și în 2022, iar acesta se deosebește de altele prin faptul că are iluminare RGB pe spate, astfel încât să creeze o atmosferă colorată indiferent că te uiți la filme sau că asculți muzică. Philips The One 2022 bifează multe dintre lucrurile pe care le-ai dori de la un televizor în 2022-2023: rezoluție 4K, Dolby Vision și Dolby Atmos, rată de refresh de 120 Hz și sistem de operare Android TV. Dacă ești interesat atunci îl poți cumpăra de aici.

Nu poate exista un articol de recomandări de televizoare fără a menționa măcar un model OLED. Dacă urmărești foarte multe filme și-ți plac jocurile pe console atunci un TV OLED de la LG este o soluție bună. LG C1 este un televizor ce poate fi achiziționat în mai multe diagonale, dar noi îți recomandăm modelul de 139 cm. Acesta are rezoluție 4K, suportă HDR și Dolby Vision și are o rată de refresh variabilă de până la 100 Hz. Pe un ecran OLED vei avea mult mai mult contras decât pe unul LED, culori frumoase și un timp de răspuns rapid. Poți cumpăra televizorul de aici.

În general, televizoarele moderne au un aspect destul de plictisitor, dacă stai să te gândești, însă nu și modelul următor. Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii sau dacă vrei un TV care poate fi și un obiect de mobilier impresionant atunci ar trebuie să te uiți la The Sero, televizorul Samsung care se poate învârti și pe verticală astfel încât să consumi conținut și în acest mod. Tot ce trebuie să știi despre Sero am povestit în acest articol. Pe scurt, este un televizor foarte cool care poate fi un adevărat „statement” într-o încăpere și-l poți folosi ca pe un TV normal sau ca pe o extensie a smartphone-ului. The Sero poate fi achiziționat la reducere de aici.

Ultima propunere este ceva mai extravagantă și vă prezentăm un televizor Samsung cu rezoluție 8K. Dacă vrei să fii pregătit pentru viitor atunci un TV precum acest Neo QLED 65QN de la Samsung trebuie să stea pe peretele tău. Chiar dacă nu ai conținut filmat nativ în 8K, acest TV folosește un algoritm inteligent cu un proces de învățare detaliata pentru a analiza imaginea si conținutul, iar apoi îmbunătățește calitatea fiecărei scene, îmbunătățind contrastul si culorile acesteia. Te vei putea bucura de imagini foarte colorate și clare în HDR și vine și cu funcții pentru gaming pe console. În același timp, designul este unul impresionant cu margini negre foarte mici, fiind și foarte subțire. Modelul 8K de la Samsung poate fi achiziționat de aici.