Cu ocazia Black Friday 2020 eMAG a publicat și un ghid de cumpărături sub forma unui landing page ca un joc, în care ești invitat să-ți testezi nivelul de pregătire pentru Black Friday, de la nivelul stratosferic la nivelul Cosmos sau nivelul X. Astfel, poți să setezi mai simplu toate lucrurile necesare pentru cumpărături rapide, dar responsabile de Black Friday 2020.

Care e ora la care începe eMAG Black Friday? Află la cât să îți pui alarma

eMAG a pregătit pentru Black Friday 2020 4 milioane de produse reduse, iar o parte dintre ele au fost deja anunțate.

eMAG Black Friday - Ghidul de cumpărături

Salvează un punct de livrare favorit

Primul pas spre cumpărături de succes de Black Friday 2020 e să ai un punct de livrare salvat. Fie că vorbim de adresa de acasă unde vrei să-ți fie adus coletul de către curier, fie la unul dintre lockerele de tip easybox unde curierii livrează produsele, iar tu le iei de acolo cu ajutorul unui PIN pe care-l primești prin SMS. Produsele vor ajunge mai rapid la easybox decât prin curier, fără îndoială, primele urmând a fi transmise chiar în ziua de Black Friday 2020 la eMAG.

Salvează cardul bancar în aplicație sau în site

Ca să nu pierzi ofertele, pentru că la multe produse de Black Friday 2020 stocul va fi limitat, mai ales la cele cu oferte cu adevărat interesante, trebuie să-ți salvezi cardul bancar. Reprezentanții eMAG se așteaptă ca plățile cu cardul să reprezinte 55% din totalul comenzilor, un record absolut. Dacă îți salvezi cardul poți să faci comanda direct din aplicație sau în site.

Instalează aplicația mobilă eMAG

Instalează aplicația eMAG. Primești o notificare când începe Black Friday. Ai deja aplicația? Fă un update cu cea mai recentă versiune”. Utilizatorii aplicației eMAG au un avantaj competitiv de Black Friday, ei fiind primii notificați de faptul că reducerile și ofertele speciale sunt live. Poți instala aplicația de aici.

Abonează-te la newsletter-ul eMAG

În ultimele zile eMAG a trimis prin newsletter mai multe oferte care vor fi disponibile de Black Friday 2020. Ceea ce înseamnă că dacă-ți place un produs poți să îl salvezi în favorite și când site-ul se va deschide, poți să le comanzi direct de acolo. Asta înseamnă că nu vei pierde mult timp, în plus îți vei putea face un calcul rapid pentru reduceri și să nu cheltuiești prea mulți bani.

eMAG Genius - abonament cu livrări gratuite

În ghidul de Black Friday 2020 de la eMAG, magazinul online recomandă și produsul eMAG Genius, care este un abonament premium prin care ai livrări gratuite. De Black Friday 2020 Genius are beneficii timp de 18 luni față de 12 luni în mod normal.

Produse anunțate de Black Friday 2020

eMAG a anunțat deja câteva produse care vor fi la reducere de Black Friday de vineri dimineață.

  • Telefon mobil Oppo A12, Dual SIM, 32GB, 4G, Black, la 199,99 lei (reducere de 60%)
  • Laptop Gaming HP Pavilion 15-dk0041nq cu procesor Intel® Core™ i5-9300H până la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Black, la 2.199,99 lei (reducere de 45%
  • Televizor Samsung 43TU7092, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, la 999,99 lei (reducere de 28%)