Aceste meetup-uri care vor avea loc lunar, la TechHub București, au rolul de a facilita accesul la cunoștințe și resurse open source tuturor membrilor comunităților de programatori.

Sub egida „In Partnership we trust”, compania de blockchain Modex susține comunitatea developerilor JavaScript și încurajează ideile și proiectele care iau naștere în urma acestor întâlniri.

Primul meet-up, care va avea loc miercuri, 27 martie 2019, va aduce în discuție inițiative educaționale, dar și studii de caz care arată avantajele din lumea reală a utilizării tehnologiei blockchain.

Evenimentul va avea șase invitați care își vor împărtăși experiența în JavaScript. Florin Otto, Head of Product la Modex, va fi unul dintre vorbitori, și va sublinia inovațiile pe care Modex le aduce, urmând să prezinte și instrumentele gratuite pe care Modex le oferă developerilor de blockchain. În același timp, va oferi o imagine de ansamblu asupra Marketplace-ului Modex și a Contractelor Inteligente.

De asemenea, vor vorbi și Eduard Budacu și Cătălin Iordache despre experiența de a crea în timp real un quiz app pentru studenții de la Facultatea de Cibernetică din cadrul ASE București.

Evenimentul va continua cu Giorgiana Vlăsceanu și Cristina Titrat de la comunitatea Codette, apoi cu câteva tips & tricks în învățarea unei noi tehnologii din partea lui Andrei Antal, trainer manager la JSLeague.

Toate meet-upurile din cadrul acestui parteneriat vor avea loc în ultima zi de miercuri din lună, începând cu ora 19:00, la TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr. 39-41.