EU-Startups și Frankfurt School Blockchain Center organizează Blockchain Startups Summit, eveniment la care sunt invitați antreprenori și investitori de top. Acesta va avea loc pe 15 noiembrie, la Frankfurt. Printre speakerii confirmați se numără Global Executive al ConsenSys, Global Head of Banking al Ripple, președintele Frankfurt School Blockchain Center și fondatorul ASTRATUM.

Discuțiile din cadrul summit-ului vor aborda subiecte relevante din ecosistemul blockchain, cum ar fi comparațiile între ICO-uri (ofertele inițiale de monede) și VC-uri (fondurile de investiții) tradiționale sau identificarea cazurilor în care tehnologia blockchain poate aduce o valoare reală startup-urilor și când aceasta este folosită doar pentru că este la modă.

De asemenea, Blockchain Startups Summit va găzdui și o competiție de pitching pentru cele mai interesante 10 startup-uri bazate pe blockchain, din Europa. Acestea vor avea oportunitatea de a câștiga un pachet cu premii. Condițiile de eligibilitate impun ca participanții care se înscriu în competiție să aibă un startup în stadiu pre-seed sau seed (să nu fi primit nicio finanțare VC sau cel mult un milion de euro), să aibă sediul în Europa și să nu fie mai vechi de doi ani și jumătate.

Înscrierile în competiția de pitching se fac aici, până pe 5 septembrie. Blockchain Startups Summit reprezintă o oportunitate de networking cu alți antreprenori care vor să construiască startup-uri pe blockchain, iar pentru investitori, să găsească următorul unicorn pe care să-l susțină financiar.