Foto - start-up.ro - Midjourney

eComm Accel este un program intensiv destinat afacerilor care vor să crească rapid, oferind mentorat, training-uri specializate și acces la o rețea de specialiști și investitori.

Scopul acestui program este de a sprijini business-urile online să își accelereze dezvoltarea și să își crească veniturile într-un ritm accelerat.

"Prin programul eComm Accel, antreprenorii din domeniul ecommerce vor beneficia de suport prin mentorat, training-uri specializate și acces la o rețea de specialiști și investitori. Scopul nostru este să sprijinim accelerarea dezvoltării afacerilor online și creșterea solidă și sustenabilă a veniturilor." a declarat Felix Crișan, CEO NETOPIA.

Evenimentul WarmUP Event este deschis în special comunității NETOPIA și partenerilor săi, oferindu-le o oportunitate de a descoperi mai multe despre beneficiile programului eComm Accel și de a interacționa cu experți de renume din industria de ecommerce. Agenda evenimentului include:

Agenda evenimentului de WarmUP:

  • Horia Grozea, Sales and Business Development Director, NETOPIA Payments - va vorbi despre cum programul eComm Accel ajută business-urile online să-și accelereze dezvoltarea și să-și crească rapid veniturile.
  • Matei Dumitrescu, investitor și mentor idEA – va oferi detalii despre program din perspectiva fondatorului unora dintre cele mai bune programe de accelerare din România.

"Prin eComm Accel, oferim antreprenorilor din ecommerce un cadru optim pentru a învăța, a se dezvolta și a-și crește afacerile. Este esențial să le oferim acces la mentori și investitori care îi pot ghida spre succes," a declarat Matei Dumitrescu, fondator idEA.

Povești de Succes:

  • Laura Sardescu, co-fondator neakaisa.ro – va împărtăși cum a reușit să dezvolte o afacere de peste 6 milioane de euro.
  • Arthur Rădulescu, fondator și CEO MerchantPro – va prezenta principiile unui business sănătos și va oferi insight-uri valoroase pentru succes.

Crash Course:

  • Cristi Movilă, Președinte ARMO – va discuta despre integrarea soluțiilor de AI pentru creșterea afacerii.

Înscrierea la eComm Accel va fi deschisă în premieră și exclusiv la WarmUP Event, la un preț special de 199 euro, redus de la 249 euro.