Empowering Women in Agrifood este un program de accelerare dezvoltat de EIT Food, cea mai mare comunitate de inovare alimentară din lume, organizat de Impact Hub Bucharest și susținut de Raiffeisen Bank.

EIT Food este susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene.

Înscrierile pentru EWA 2023 sunt deschise până pe data de 1 iunie și se pot face aici.

În cadrul programului, 10 antreprenoare din sectorul agrifood vor beneficia de o perioadă intensă de mentorat și creștere în business, training-uri și sprijin continuu, acces la o comunitate internațională de specialiști în domeniu dar și posibilitatea de a beneficia de finanțare de până la 10.000 de euro.

De ce să te înscrii la EWA 2023?

6 luni de educație și traininguri

Participantele EWA 2023 vor beneficia de șase luni intense de educație, training-uri gratuite, vor avea acces la resurse de business, la informații despre oportunități în domeniu.

Totodată, participantele în EWA 2023 au acces la platformaa internațională dedicată programului.

Sprijin de la mentori pentru dezvoltarea afacerilor

Participantele primesc sprijin personalizat din partea mentorilor și experților din program, acces la o comunitate internațională formată din peste 100 mentori și femei antreprenori din agrifood, participare la evenimente renumite de profil.

Finanțare

Vei avea posibilitatea să primești o finanțare de până la 10.000 de euro și să descoperi alte programe EIT Food. În plus, ai acces la business angels și cooperative care să te ajute să crești.

Cine se poate înscrie la Empowering Women în Agrifood 2023

Oportunitatea de a participa la Empowering Women în Agrifood 2023 se adresează exclusiv startupurilor din domeniul agroalimentar fondate de femei, de pe întreg teritoriul României, cu o vechime mai mică de doi ani și care nu au accesat finanțări mai mari de 30.000 Euro.

Se pot înscrie în program atât antreprenoare care au o idee de business (fără a fi nevoie de a avea un SRL înființat), cât și cele cu un business operațional, aflat la început de drum.

Activitățile din program se vor desfășura online, pe parcursul a șase luni, în perioada iunie-noiembrie 2023.

Mai multe informații despre EWA 2023 puteți afla dintr-un webinar organizat recent de echipa Impact Hub Bucharest cu Cosmina Dinu, fostă participantă EWA și fondatoarea Fermei de păsări pășunate.

Înscrierile pentru EWA 2023 sunt deschise până pe data de 1 iunie și se pot face aici.

Dacă sunteți interesesate de programul EWA 2023, urmăriți webinarul pentru a primi răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre ediția 2023 a programului Empowering Women in Agrifood (EWA).