Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Reducerile Flanco sunt destul de bune până acum și merită să le iei în calcul ca să nu mai stai la coadă mâine. Flanco are reduceri de Black Friday la laptopuri, televizoare, electrocasnice și accesorii pentru calculator. Noi am selectat doar câteva. Dar dă click pe ele, caută și altele și bucură-te de reducerile din perioada aceasta.

Flanco a publicat și catalogul de reduceri de Black Friday, pe care-l găsești la acest link. Aruncă un ochi pe reducerile recomandate de noi.

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ poate nu a fost cel mai popular telefon, dar Sony încă știe să facă smartphone-uri, deși desingul este unul mai învechit. Dispozitivul are un ecran Full HD de 5,2 inci și 3 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare este de 32 de GB, iar procesorul Snapdragon 820. Chiar dacă specificațiile sunt demne de un premium al anului 2016, încă merită cumpărat. Prețul e de 1.800 de lei și îl cumperi de aici înaintea altora.

Televizor smart LG 43UJ620V, 109 centrimetri

Am tot recomandat televizoare smart de la LG pentru că au un sistem de operare excelent și prețurile sunt decente. Vor fi multe oferte de smart TV de Black Friday la Flanco sau la alți comercianți. Recomandarea mea este pentru un televizor de 109 centimetri diagonală, ultra HD 4K, ce are o reducere de 35% în momentul de față de Black Friday la Flanco. Îl cumperi de aici.

Televizor smart Samsung 55MU6102, 138 de centimetri

Dacă vrei să vezi mai bine, poți să iei un 4K de la Samsung, dar fără ecran curbat. Televizorul cu ecran curbat va fi la ofertă după ora 00.00. Până atunci, acesta are o reducere de 42%, ceea ce e extraordinar. Televizorul este generația din 2016, dar meniul este unul reușit. Îl cumperi la 2.600 de lei de la acest link.

Laptop gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN

Noi îi zicem laptop de gaming, dar e un laptop versatil pentru numeroase lucruri pe care le poți face. Ba chiar poți să-l ții și la birou. Are un Intel Core i5, ceea ce înseamnă că vei putea face gaming light, nu foarte hard-core, 4 GB de RAM și capacitate de stocare de 1 TB printr-un hard disk. Are o reducere de 30% și dacă nu aș avea Macbook eu mi l-aș cumpăra. Linkul de achiziție de Black Friday la Flanco este aici.

HDD extern Seagate Expansion

Pentru 500 de GB în plus nu trebuie să investești foarte mult, iar de Black Friday la Flanco ai o reducere de 38% la un hard disk extern. Costă doar 160 de lei și ai viteze de transfer foarte mari ale datelor tale. Funcționează cu USB 2.0 și USB 3.0. Linkul de achiziție este aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.