După cum am tot scris, jocurile care au luat naștere în urma protestelor împotriva OUG 13 au fost catalogate ca fiind bune și foarte bune. Una dintre cele mai butonate aplicații a fost adaptarea clasicului Flapy Bird, de acum și cu Dragnea. Aici trebuia să preiei controlul asupra liderului PSD și să îl ajuți să treacă prin fiecare ”hop” care reprezenta câte o mie de euro furată.

Andrei Neculaesei a prezentat pe blogul său, seclab.co, o analiză aprofundată a cifrelor pe care le-a produs Flappy Dragnea de la lansare și până acum. Și sunt impresionante. Pentru cei care nu știau, el este programatorul din spatele jocului care a ajuns viral. 

Citește și: PSD, ținta ironiilor în jocurile online autohtone: PSD Invaders și Dă o palmă corupției

”Ca «meserie» sunt programator, din asta trăiesc, dar mai mult, de asta sunt pasionat de când mă știu. Trăind practic în mediul online, am dat peste un joculeț numit PSD Invaders, o parodie după vechiul Space Invaders, adaptată durerilor din ultimul timp ale românilor. Câteva zâmbete mai târziu, mi-a picat fisa - ce-ar fi să fac și eu o parodie politică după un joc mai modern? O oră mai târziu, https://www.flappydragnea.com era live pe Internet. L-am trimis câtorva prieteni și colegi, le-am făcut ziua mai bună și m-am întors la treabă”, spune Andrei pe blogul său.

Cifre și statistici Flappy Dragnea

poza grafic flappy dragnea trafic

poza grafic flappy dragnea trafic

Citește și: PSD, ținta ironiilor în jocurile online autohtone, partea a doua. CacMan și Flappy Dragnea

poza grafic flappy dragnea trafic
poza grafic flappy dragnea trafic
poza grafic flappy dragnea trafic

Foto: Capturi seclab.co