”Am alocat până în prezent un buget de peste 956.000 de euro pentru dezvoltarea MyPal.travel pentru că noi credem că românii au o nevoie reală de a găsi într-un singur loc toate informațiile legate de destinațiile turistice, posibilitatea de a face rezervări integrate și de a plăti toate tipurile de servicii turistice dorite, inclusiv închirieri de mașini, bilete la meciuri și concerte sau excursii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre cei doi investitori în platforma inteligentă de booking MyPal.travel.

Platforma de rezervări MyPal.travel se adresează acelor consumatori de servicii turistice care doresc să își personalizeze vacanțele după propriile preferințe, care nu vor să fie dependenți de programul unui grup și care vor să își optimizeze timpul alocat căutării unui sejur, având toate produsele turistice într-un singur loc.

”Studiile făcute până acum ne arată că pentru achiziția completă a unei vacanțe (cu avion, cazare, masă, transport, excursii, bilete la meciuri, spectacole, concerte) turiștii ajung să viziteze până la 38 de site-uri diferite și să petreacă până la 30 ore pentru documentare ca să reușească să rezerve sejurul dorit. În cazul MyPal.travel, unde avem informații detaliate despre destinații, opțiunile de distracție și de relaxare din acele destinații, recomandări de zboruri, transferuri, hoteluri, tipuri de mașini de închiriat și diferite alte activități pentru perioada vacanței, durata de la informare până la rezervare se scurtează considerabil, clienții putând să-și configureze sejurul dorit doar din câteva clicuri, fără să mai fie nevoie să acceseze și alte site-uri”, a declarat la rândul său Gabriel Iliescu, cofondator al proiectului MyPal.travel.

Cei doi antreprenori nu sunt la prima investiție în turismul online, ei lansând în primăvara acestui an în urma unor investiții de peste 130.000 euro platforma ViziteazaDelta.ro, prin intermediul căreia promovează pachete turistice integrate (servicii de cazare, transport, masă, excursii, agrement într-un singur loc) pentru destinația Delta Dunării. Puteți citi mai multe despre acest proiect în acest material.

Pachetele turistice complexe, valabile pentru Delta Dunării ale ViziteazaDelta.ro sunt integrate de asemenea și în MyPal.travel.

”Pentru dezvoltarea noii platforme inteligente de booking MyPal.travel, au lucrat în ultimele 18 luni în medie 25 de persoane. Ne dorim să le oferim turiștilor sejururi complete, la prețuri accesibile, pe care să le rezerve într-un mod cât mai simplu, rapid și eficient, pentru că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem cu toții. De asemenea, le oferim clienților platformei asistență pe întreaga perioadă a fiecărui sejur, mai exact, au un consultant personal cu care pot ține legătura în permanență”, a adăugat Dragoș Cătălinoiu Gociman.

Dragoș Cătălinoiu Gociman a lucrat în media 17 ani, printre angajatorii săi figurând nume precum: Radio 21, Europa FM sau Kiss FM, iar din 2010 a investit în Delta Dunării în dezvoltarea unuia dintre cele mai apreciate resorturi turistice, Danube Delta Resort 4*.

Gabriel Iliescu a lucrat 11 ani în domeniul resurselor umane în companii multinaționale, iar cea mai înaltă poziție ocupată a fost aceea de Senior Manager în compania Cosmote România (în prezent, Telekom Romania). Din 2014, Gabriel Iliescu a devenit antreprenor și a continuat să realizeze proiecte în domeniul resurselor umane, alături de o echipă tânără de specialiști.

Cei doi antreprenori au făcut împreună legătura dintre HR și turism, prin intermediul unor programe de team-building, special create pentru segmentul Corporate.

În ultimii ani, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu s-au implicat în dezvoltarea platformelor ViziteazaDelta.ro și MyPal.travel și lucrează în prezent și la proiectul spremunte.ro.