„Accelerarea digitalizării în comerțul online a modificat comportamentul de consum în ultimii 2 ani, astfel că integrarea dintre Freshful by eMAG și Edenred a venit ca un pas natural în întâmpinarea consumatorilor care caută un nou mod - mai simplu, mai rapid, mai eficient, de a se bucura de viață, fără grija cumpărăturilor săptămânale. Fiind un brand de tehnologie, căutăm în permanență să introducem noi funcționalități și avantaje pentru consumatorii noștri, astfel încât să ne asigurăm că răspundem rapid nevoilor acestora. Această nouă opțiune deschide celor care devin acum clienții noștri un univers de peste 20.000 de produse de calitate și cu prospețime garantată și le permite cumpărătorilor fideli Freshful să aleagă exact metoda de plată potrivită pentru ei. Am pregătit integrarea acestui tip de plată în aplicația Freshful încă de la lansare, de aceea suntem siguri că acest beneficiu va crește satisfacția clienților și le va echilibra bugetele de cumpărături acum, în apropierea sărbătorilor Pascale, dar și pe viitor.” menționează Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

“Odată cu restricțiile impuse de pandemie, din ce în ce mai mulți consumatori au apelat la platformele online de livrare de mâncare sau alimente. 67% dintre angajații din România au declarat că, în timpul lockdown-ului, au comandat de la restaurante folosind servicii de livrare, de take-out sau de click-and-collect, conform Barometru FOOD 2021, un sondaj coordonat de Edenred în 20 de țări, inclusiv în România.

Chiar dacă, ulterior, multe dintre restricții au fost eliminate, schimbările intervenite în comportamentul de consum se păstrează. Parteneriatul cu platforma Freshful by eMAG este o continuare firească în completarea gamei de beneficii exclusive oferite de Edenred. Ne bucurăm că, alături de Freshful by eMAG, le putem oferi posesorilor de carduri de masă Edenred încă un mod în care își pot folosi cardul, de această dată pentru a plăti cu ușurință și în siguranță pentru produsele dorite, pe care le primesc apoi, convenabil, direct la ușa lor”, a spus Lelia Mancaș, Head of Marketing, Edenred Romania.

Pentru a efectua plata cu cardul Edenred, utilizatorii trebuie să își înroleze cardul Edenred pe siteul Freshful sau în aplicația mobilă. Acest pas se realizează o singură dată, înaintea primei utilizări a cardului Edenred. Pentru și mai multă ușurință cu privire la procedura, orice utilizator poate consulta tutorialul disponibil aici YouTube .

La efectuarea cumpărăturilor, dacă în coș se află și produse alimentare și non-alimentare, clientul poate alege să plătească produsele alimentare folosind cardul Edenred direct în aplicația Freshful, iar produsele non-alimentare și taxa de livrare le va achita separat, tot în aplicație cu cardul bancar sau ramburs (la livrare – cu cardul la POSul mobil sau cash), conform legislației în vigoare cu privire la tichetele de masă.

De asemenea, ca pentru toate cumpărăturile Freshful, nu va exista o limită minimă de cumpărături ce pot fi plătite cu cardul Edenred, decât cea definită de limita soldului din cardul fiecărui client.