Friends (Prietenii tăi) este disponibil deja pe Netflix, iar dacă ai abonament poți urmări toate sezoanele. Mai jos enumerăm și celelalte seriale care primesc sezoane noi sau care apar în luna ianuarie pe platformă.

Seriale pe Netflix în ianuarie

Comedians in Cars Getting Coffee vine pe Netflix - ”Cu Jerry Seinfeld în rol principal - comedianții se urcă în mașini fancy, discută fără să se ia în serios, iar cafeaua nu lipsește niciodată din peisaj”.

Grace and Frankie, sezonul 4 - ”În acest serial nominalizat la Emmy, Grace și excentrica Frankie devin apropiate în momentul în care soții lor le părăsesc pentru a fi împreună.” Sezonul 4 al serialului va fi disponibil pe Netflix luna aceasta.

Disjointed, sezonul 2 - ”Și-a împlinit visul de a deține un magazin de canabis. Ea și cele două ajutoare ale sale (fiul ei și un paznic) sunt într-o stare de euforie aproape continuă.”

One Day at a Time, sezonul 2 - ”O nouă versiune a unui serial clasic. O mamă hispanică recent divorțată își crește fiica adolescentă și băiatul mai mic cu «ajutorul» mamei sale, care e de modă veche.”

Drug Lords, sezonul 1 - Dacă sunteți fani Narcos, unul dintre cele mai bune seriale Netflix, veți aprecia și Drug Lords. ”Vedeți poveștile celor mai cunoscuți regi ai acestei industrii, oamenii lor de încredere și cei care au jurat să le oprească expansiunea”.
Van Helsing, sezonul 2 - ”După trei ani în comă, Vanessa se trezește într-o lume devastată de vampiri. Acum, ea și un grup de supraviețuitori luptă pentru viețile lor.”.