Din nefericire, nu toți suntem super organizați și nu toți locuim în case și apartamente moderne aranjate după ultimele tendințe în materie de design interior. Însă întâlnirile trebuie să continue și prin videoconferințe le permiți colegilor sau șefilor să-ți casa și lucrurile.

Dacă totuși nu dorești ca toți să-ți vadă scaunul plin cu haine sau biblioteca veche și inestetică există o soluție. Poți să te bagi într-un colț și să le arăți pereții albi sau poți folosi un fundal virtual în aplicația zoom.

Un asemenea fundal virtual maschează ceea ce ai în spate și le permite privitorilor să te vadă doar pe tine, nu și mizeria din cameră. Poți să-ți faci tu unul sau poți să alegi dintr-o selecție limitată din cadrul aplicației Zoom.

Pentru fundaluri poți să folosești fotografii, GIF-uri sau clipuri video în loop. Dacă nu știi ce să alegi, cei de la Deposit Photos au făcut o selecție impresionantă de fotografii pe care le poți descărca de aici. Altfel, poți să încerci imaginile sau GIF-urile oferite de Canva.

Profită de ocazie și înfrumusețează-ți întâlnirile online pe Zoom.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: