Pe 1 august gamerii au reușit să strângă, cu ajutorul Vodafone, 24.302 de dolari. Și în cadrul ediției de pe 12 septembrie, participanții vor putea dona în timpul stream-urilor de Counter-Strike: Global Offensive, Valorant și a altor zeci de titluri populare pentru a ajuta cât mai mulți copii din mediile defavorizate din țară să poată avea acces la educația digitală în această toamnă. Fundația Vodafone România va dubla suma finală și o va investi în programul Școala din Valiză.

Unii din cei mai populari creatori de conținut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon. Maximilian Ioan (1 milion de subscribers pe YouTube), Mitzuu (390 de mii subscribers), Gannicus (937 de mii de urmăritori) sau Mădălin (530 de mii de subscribers) își vor antrena comunitățile în competiții și turnee de Fornite, Minecraft sau Brawl Stars.

Principalele momente de la Gaming Marathon vor fi: un stream prezentat de AOC Gaming în care Highman se va juca Call of Duty: Warzone împreună cu comunitatea lui, un turneu de PUBG mobile susținut de OPPO pe canalul lui Tedereu și meciuri de FIFA cu Ovvy în care urmăritorii vor putea alege jucătorii din echipă și vor câștiga premii de la Hama.

Pentru prima oară prezenți la Gaming Marathon, Lectură de la A la Z și Zappy TV alături de alți creatori de conținut vor iniția un treasure hunt palpitant prezentat de OMEN by HP, în cadrul căruia participanții vor trebui să adune indicii pentru a debloca premii și discount-uri la device-uri de gaming.

Line-up-ul Gaming Marathon va fi completat de Baabuska, imoGEN & PALASH, Antonia Nuckle, MoonGaming, AlexaTV, Krieppen, JaxiTV, Bobospider, Skaaro, itsgossiplol, Amy Claire, Werty, IceManLucky, Zoozix, Theo, Bogdahoh și Tak3 My Fury.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.