SmartHack este un eveniment de tip hackathon organizat de Asociația Studenților la Matematică și Informatică, unde 16 echipe vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a dezvolta o aplicație pe baza unor teme specifice. Evenimentul va avea loc în perioada 26 - 28 octombrie și este destinat studenților din facultățile de profil informatic din România, respectiv domeniilor de Informatică, Cibernetică, Electronică, Automatică și Calculatoare, Tehnologia Informației.

Înscrierea în concurs este gratuită și se face până pe 18 octombrie aici: http://smarthack.as-mi.ro/. Puteți accesa și pagina de event de pe Facebook.

Hackathon-ul va avea două teme la care studenții se pot înscrie, existând și posibilitatea de înscriere la ambele. Temele vor fi anunțate în ziua evenimentului, „pentru a spori creativitatea și nivelul de dificultate”, după cum afirmă organizatorii. Concursul se va finaliza cu jurizarea echipelor, urmând ca cele mai bune produse software să fie premiate cu câte 1.000 de euro, oferite de Microsoft și Finastra.

Pentru cei care nu sunt din București, acolo unde are loc evenimentul, organizatorii asigură studenților cazare gratuită o noapte și voluntari care să-i ajute să se deplaseze în oraş.