Chiar dacă ne facem din timp lista de cadouri de Crăciun, tot ne trezim în ultimele zile că mai avem o mulțime de lucruri de cumpărat. Dacă încă mai ai câteva nume în dreptul cărora nu e trecut nimic, avem noi câteva sugestii de cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Agenda multifuncțională

Știi pe cineva care este obsedat de tehnologie, dar, în același timp, are o latură mai tradiționalistă și îi place să-și ia notițe scrise într-o agendă? Atunci ai putea să iei în considerare agenda multifuncțională A5, ECO și cu încărcare wireless. Pentru cei cu telefoane mai vechi sau chiar tablete, dispozitivele pot fi conectate cu ușurință la bateria de 4.000 de mAh, datorită portului USB. De asemenea, acest notebook are pe interior și un suport de telefoane, pentru a fi mai ușor să fie vizualizat. Agenda poate fi comandată aici.

Proiector Smartphone Deluxe 2.0

Telefonul mobil nu mai este de mult doar un gadget care te ajută să apelezi, să trimiți mesaje și să faci poze și să navighezi pe internet. Dacă pe lista de cadouri pentru Crăciun ai pe cineva care nu se prea mai uită la televizor, dar îi place să facă binging la seriale pe Neflix, cumpără-i un proiector Smartphone Deluxe. Își va transforma casa în cinematograf, pentru a se uita la filme, pe wi-fi, cu ajutorul proiectorului. Dispozitivul este portabil și poate fi luat chiar și în călătorii. Proiectorul Smartphone Deluxe poate fi cumpărat de aici.

Weekend Romantic Bușteni

Un city break este întotdeauna binevenit și cu atât mai mult la sfârșitul unui an plin cu de toate, bune și rele. Dacă vrei să faci un cadou romantic partenerului de cuplu, ai putea lua în considerare o vacanță la munte, cu relaxare, contact direct cu frumusețile naturii, împreună cu un dram de aventură și distracție, așa cum promite un city break de pe smartexperience.ro. Pachetul pentru două persoane include 2 nopţi de cazare, acces SPA și hidromasaj în cadă profesională Sundance 880 (Jacuzzi).

Vezi aici o listă cu alte zece idei de cadouri ca să-ți surprinzi partenerul de Crăciun

Fitbit Charge 3

Are dimensiuni mici, ecran ușor curbat și linii drepte combinate cu niște curburi elegante și fine - Fitbit Charge 3 nu se adresează doar celor pasionați de sport, ci oricărei persoane care își dorește o viață mai sănătoasă în mai multe moduri. Brățara măsoară ritmul cardiac, spune când utilizatorul atinge ritmul optim de antrenament pentru arderea de calorii, ajută la o înțelegere mai bună a tiparelor de somn, funcționalități care fac acest gadget să fie unul potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, sexul feminin beneficiază și de funcționalitățile ce țin monitorizarea ciclului menstrual. Fitbit Charge 3 poate fi cumpărat aici. Înainte să iei o decizie, urmărește review-ul video realizat de start-up.ro pentru Fitbit Charge 3.

Escape Room

Antreprenorii care vor să le facă un cadou angajaților ar putea să se gândească la un escape room, cum este The Mansion, o experiență inedită care îmbină utilul cu plăcutul - timp liber petrecut relaxant și o activitate care să consolideze echipa. Evadarea se face progresiv: o echipă deblochează un indiciu, altă echipă un alt indiciu și așa mai departe. În cele din urmă, toate echipele sunt reunite și trebuie să-și dea seama de ultimele indicii / puzzle-uri și coduri pentru a obține cheia finală pentru Mansion. Voucher-ul poate fi achiziționat aici.