Dacă îți lipsesc ceva cutii de sub brad, îți propunem câteva idei de cadouri pentru Crăciun care vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe fața prietenilor cărora le vei dărui. Sunt perfecte atât pentru cei care tânjesc după ceva mai multă aventură în viața lor, cât și pentru cei care vor doar câteva momente de relaxare.

Cadou 2 wheels super drive

După cum spuneam, dacă ai prieteni dornici de aventură, sau dacă îți dorești să-i oferi jumătății mai bune o experiență care să-i ridice nivelul adrenalinei, poți pune sub brad un voucher pentru o sesiune de condus. Acest cadou va fi, cu siguranță, unul surprinzător.

Cadoul, care poate fi personalizat, cuprinde o sesiune în poligon de cunoaștere a unei moticiclete, o experiență EVO Rally pe circuit în cadrul Academiei Titi Aur și un tratament de revigorare Super Fit Bamboo.

Prețul acestui cadou promite să-ți ridice și ție adrenalina, însă este pe măsura experienței: 3.000 de lei, și poate fi cumpărat de aici.

De asemenea, dacă îți dorești să afli mai multe informații despre planurile Oanei Pascu, fondatoarea Complice.ro, privind dezvoltarea business-ului în 2019, citește acest material.

Cadouri de Crăciun - set Lego Star Wars BB-8

BB-8 a fost unul dintre cele mai îndrăgite adăugiri ale noilor episoade din Star Wars. Și dacă ești fan Lego, chiar dacă ai trecut de ceva timp de vârsta jucăriilor, și mai știi alte persoane care sunt la fel de pasionate de Lego ca și tine, acest cadou le va aduce cu siguranță un zâmbet larg pe față.

Norocosul destinatar al acestui cadou de Crăciun va putea să construiască un BB-8 din cărămizi Lego care va arăta exact ca-n filme. Simpaticul droid din Lego costă aproape 440 de lei și poate fi cumpărat de aici.

Vezi și alte idei de cadouri de Crăciun: gadget-uri și experiențe memorabile

Carte de colorat pentru adulți

Rămânem în sfera jocurilor și avem noi idei pentru cadouri de Crăciun. De data aceasta, vă recomandăm o carte de colorat pentru adulții care vor câteva momente de liniște înainte de începutul unui nou an de muncă, sau care vor să se relaxeze în serile în care se vor întoarce de la birou după o zi plină.

Am găsit o astfel de carte de colorat pentru adulți, denumită Pe-un picior de plai, inspirată din satul românesc. Un cadou interesant prin care putem sărbători și Centenarul, precum și portul românesc.

Puteți cumpăra această carte de colorat pentru adulți de pe elefant.ro.

Fitbit Charge 3

Știm foarte bine că vom ieși din toată această perioadă de sărbători cu ceva kilograme în plus. Și ca să avem un plus de motivație din ianuarie ca să ne apucăm de sală, un Fitbit Charge 3 ar putea fi un cadou de Crăciun foarte bun.

Utilizatorii fitness tracker-ului pot alege dintre 15 activități, printre care și înotul, și își pot seta țeluri, iar Charge 3 îi ajută să și le îndeplinească.

Fiind conectată la GPS-ul smartphone-ului, brățara măsoară în timp real distanțele parcurse, precum și ritmul de alergare.

În plus, Fitbit va adăuga pe dispozitivele din portofoliu, inclusiv pe Charge 3, zece dintre cele mai utilizate aplicații ale unor brand-uri renumite de sănătate, fitness, smart home și lifestyle, printre care achu health, Genius Wrist și MySwimPro. Alte aplicații precum FitBark, GOLD’S AMP for Fitbit, MINDBODY, sau TRX vor fi disponibile în curând în Fitbit App Gallery.

Poți cumpăra un Fitbit Charge 3 pentru a-l oferi de Crăciun de aici, la un preț de aproximativ 700 de lei.

Cadouri pentru Crăciun - ceasuri William S

În cazul în care ai nevoie de ceva inspirație pentru cadoul de Crăciun pe care să i-l iei unui millennial, ai putea opta pentru niște ceasuri.

Ceasurile William S sunt testate la presiuni de până la 3 atmosfere, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropiri ușoare. La interior, dispun de un mecanism japonez de înaltă precizie, Miyota. Carcasa este din oțel inoxidabil sau oțel inoxidabil placat PVD (Depunere Fizică de Vapori care formează un înveliș de finisare extrem de durabil), iar geamul care acoperă cadranul este din cristal mineral.

Modelele William S sunt disponibile la prețul de 499 de lei și le poți cumpăra de aici.