În perioada 21 iunie - 31 iulie, noua promoție le aduce tuturor clienților noi, la planurile tarifare începând cu Mobil 6 și prin achiziționarea oricărui dispozitiv Samsung, în rate, un voucher de 100 de euro la Blue Air. Voucherul poate fi folosit pentru orice: bilet, bagaj, acces la o clasă premium etc.

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, povestește că au realizat un studiu printre cilenții Telekom din care au vrut să afle care sunt obiceiurile de călătorie ale românilor, iar rezultatul a fost surprinzător: 50% dintre clienții Telekom nu au fost niciodată în vacanță în afara țării.

Exista probabilitatea că românii sunt satisfăcuți de oferta locală și din acest motiv nu sunt interesați să plece în străinătate. Pentru a testa această ipoteză, Telekom i-a întrebat ce ar face dacă ar primi 1.000 de lei, iar 58% au declarat că ar alege să meargă în vacanță, iar numai 16% ar cumpăra un telefon. Așa a venit parteneriatul cu Blue Air, în urma căruia oferă clienților și telefon, și vacanță în afara României.

La achiziționarea noii oferte de mobil și telefoane de Telefon Romania, clienții pot beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute naționale și SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung în rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinație Blue Air. Clienții pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu prețuri atractive, în rate de la 6 euro/ lună și 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro/ lună, Samsung Galaxy A40, la 9 euro/ lună sau Samsung A50, 12 euro/ lună. Acestea sunt printre cele mai bine vândute modele Samsung din oferta Telekom.

„Având în vedere că biletele Blue Air pornesc de la 19,99 euro, le permite clienților să-și acopere costurile de călătorie în totalitate cu ajutorul acestor vouchere”, remarcă Carsten Schaeffer, Chief Commercial Officer, Blue Air.

Clienții pot intra în posesia voucherului Blue Air în aplicația MyAccount, de pe site-ul telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervări pe site-ul Blue Air oricând înainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achiziționarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de călătorie fiind valabillă până în data de 28 martie 2020.

Promoția este valabilă la încheierea unui contract de 2 ani, de către clienții eligibili. Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile la adresa: https://www.telekom.ro/campanie-voucher-vacanta/.

Oferta vine în contextul în care Telekom intenționează să își "apere poziția pe segmentul de telefonie fixă" și să "atace piața pe segmentul de telefonie mobilă", ceea ce i-ar aduce și o creștere a veniturilor în România, potrivit reprezentanților companiei.