”Ne orientăm spre deschiderea mai multor divizii Softelligence, care să deservească în mod aplicat nevoile în creștere ale companiei. În perioada următoare, Softelligence Engineering va gestiona dezvoltarea și implementarea unor proiectelor software de anvergură, în special pentru clienții internaționali, de la design și arhitectura software până la lansare în producție și servicii post-implementare”, afirmă Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence. Pentru cei aflați în căutare de joburi în IT, merită menționat faptul că Softelligence Engineering este o divizie a provider-ului de servicii de software de business Softelligence.

Pe lista de joburi în IT disponibile se numără atât posturi pentru developeri cu experință de peste 8 ani, cât și pentru personal entry-level, cu o activitate de până la 2 ani în programare.

Echipele Softelligence Engineering vor deservi clienți din Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Germania și Statele Unite.

”În ultimul an, am încheiat contracte cu jucători globali și recrutăm programatori pentru mai multe echipe de dezvoltare, persoane pasionate și motivate să construiască software care să conteze. Noile poziții din cadrul Softelligence Engineering vizează specialiști Microsoft .Net, dezvoltatori web cu expertiză în Javascript, Angular și React, programatori Java și Python, precum și specialiști în testare manuală și automată”, spune Sorin Găvănescu, Managing Partner Softelligence Engineering.

Conform estimărilor companiei, numărul specialiștilor din domeniul IT prezenți pe piața din Craiova este de circa 1.300 de persoane, deci numărul de joburi în IT puse la dispoziție de către Softelligence este unul important.

”Numărul programatorilor craioveni poate să crească constant în următorii ani printr-o bună colaborare cu universitățile locale de specialitate și o investiție susținută din partea firmelor IT în formarea tinerilor din licee și facultăți. Cunoaștem domeniul în care activăm foarte bine și folosim tehnologii inovatoare. Tocmai de aceea oferim angajaților Softelligence din București și Craiova posibilitatea participării la sesiuni de training de cel puțin două ori pe an”, mai spune Teodor Blidăruș.

Printre cei mai importanți clienți ai Softelligence se numără companii precum BCR, Allianz, NN, ING Bank, Honeywell sau BAT. Business-ul Softelligence a depășit în anul 2016 pragul de 3,5 milioane euro. Acesta este al cincilea an consecutiv în care compania de software a întregistrat o cifră de afaceri în creștere cu mai mult de 50%.

Alături de dezvoltarea software și integrare de soluții SAP, Oracle, Microsoft, Softelligence investește în produse proprii, precum platforma FinTech OS, ce gestionează peste 10.000.000 tranzacții lunar în 12 țări.