Startup Your Life este prima ediție a taberei antreprenoriale a start-up.ro. Cu această ocazie, invităm 25 de persoane care vor să aibă propria afacere sau să învețe secretele promovării și administrării unei afaceri mai bine într-un training intensiv de trei zile. Dacă ești interesat de vești, te poți înscrie pe site-ul evenimentului.

Participanții vor fi așteptați de mentori cu experiență în domeniul antreprenorial care îi vor trece prin etapele de bază ale creării unei companii: cum deschizi o firmă și la ce să ai grijă, ce unelte să folosești pentru a administra compania, cum să te promovezi în mediul online, cum să te prezinți pe tine și afacerea ta. Tabăra de antreprenoriat va avea o zi teoretică, dar și o zi în care cunoștințele vor fi aplicate în workshop-uri.

Pe lângă toate acestea, atmosfera va fi una relaxantă, reprezentând o oportunitate excelentă de networking, permitându-ți să afli de la specialiști și antreprenori cu experiență cum au crescut afacerea și sfaturi personalizate pentru ideile tale de business.

Tabăra va fi organizată între 22 și 24 iunie, în apropiere de București. Locul evenimentului va fi anunțat în curând, odată cu toate detaliile și condițiile de participare. Evenimentul va fi împărțit pe trei zile: o zi introductivă în lumea afacerilor, una teoretică și una în care participanții vor aplica practic cunoștințele din tabără, inclusiv în cadrul unei sesiuni de prezentare a ideilor de afaceri, la finalul căreia se vor oferi și premii.

Te poți înscrie GRATUIT la acest link pentru a afla primul informațiile despre Startup Your Life.

Ce înveți în Startup Your Life?

În Startup Your Life vrem să ajutăm la crearea primului tău business sau la dezvoltarea afacerii actuale. Vei învăța, de la profesioniști din industrie, cum să lansezi o afacere, la ce trebuie să fii atent și ce lucruri legale să iei în considerare.

Pentru că orice afacere începută astăzi trebuie să aibă și o reprezentanță online, în tabără vei învăța cum să promovezi ieftin un business, prin Facebook, Google sau online marketing. În plus, vom aduce și specialiști în accesarea de fonduri, pentru a afla ce trebuie să știi atunci când aplici. De asemenea, afli cum să te prezinți în fața unui posibil investitor sau partener de afaceri.

La Startup Your Life vor participa și antreprenori cunoscuți, care vor povesti cum au trecut peste cele mai mari probleme și îți vor spune de ce capcane să te ferești dacă vrei să renunți la jobul actual și să fii antreprenor. Ultima zi va fi dedicată sesiunilor practice: speed dating în care obții consultanță rapidă cu trainerii participanți, înveți să aplici practic o campanie de Facebook Ads și, la final, pitching cu premii.

Pe lângă toate astea, îți mai promitem petreceri și activități distractive.