LG G6 este unul dintre cele mai reușite smartphone-uri ale acestui an, iar compania sud-coreeană l-a făcut disponibil și pe piața din România. Smartphone-ul este acum în portofoliul operatorilor locali, dar și în ofertele retailerilor.

LG G6 are un display de 5,7 inch cu un raport de aspect 18:9 și rezoluție QHD. Marginile de lângă display sunt foarte subțiri, telefonul fiind foarte ușor de ținut într-o singură mână. În comparație cu un display convenţional de 16:9, cel de 18:9 de pe LG G6 oferă mai mult spațiu de afișare și o experienţă inedită în redarea materialelor video și pentru jocuri. Display-ul este compatibil cu standardul Dolby Vision, însemnând că este capabil să afișeze și imagini HDR.

Sub acest display se ascund un procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Bateria este de 3.300 mAh, iar smartphone-ul are trei camere foto: cele două de pe spate au câte 13MP, iar una dintre ele are lentile wide; cea frontală are 5MP.

Construit din aluminiu şi sticlă, în culorile alb, platinum şi negru, LG G6 aduce un design minimalist, elegant şi neted la atingere. Rama de metal care marchează perimetrul telefonului subliniază design-ul stilat și conferă soliditate, alături de un finisaj mat. Partea din spate este perfect plată, cu o cameră foto integrată în corpul aparatului, fără protuberanțe pentru protecție sau evidențiere. Smartphone-ul este rezistent la apă și la praf, un avantaj major față de telefonul din generația trecută.

Prețul LG G6 la operatori este de 719 euro la liber (la abonament variază în funcție de operator), iar la un preț mai bun îl poți găsi aici.