Cele două companii au inițiat parteneriatul strategic în 2013, iar integrarea completă în cadrul KPMG în România extinde competențele și agilitatea companiei în consultanță în management.

”Integrarea de către KPMG în România a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanță în management fondat în România, este o dezvoltare naturală a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativă și perspectiva strategică au devenit vitale pentru companiile din întreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clienților noștri resurse esențiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener în Consultanță în Afaceri și urez bun venit lui și echipei sale în KPMG”, a afirmat Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România.

Integrarea Ensight în KPMG în România permite o experiență unificată pentru clienții care vor continua să beneficieze de servicii inovative ce îmbină centrul global de resurse și baza de cunoștințe ale unei companii multinaționale cu competențele specifice unei firme cu o vastă experiență pe piața românească. Industrii precum serviciile financiare, retail, energie, imobiliare, servicii medicale și farmaceutice contează pe parteneri sustenabili în Ensight Management Solutions și KPMG în România.

Experiența Ensight în aceste domenii, dar și relația strânsă de colaborare cu diferite ONG-uri și alte sfere ale societății civile fac ca acest proces de integrare să fie nu doar unul strategic, ci și unul facil, existând interese și culturi organizaționale corespondente.

”Această integrare le va oferi clienților noștri vaste resurse în Consultanță în Afaceri, o cultură inovativă și o viziune transformațională care să îi susțină pe drumul spre succes,” a declarat Robert Maxim, Partner, Ensight Management Solutions.