Compania lansează pe piața din România și Lenovo Legion Y720, un echipament VR ready, oferind astfel un răspuns la nevoile identificate în comunitatea de gameri din întreaga lume.

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. În interiorul acestui grup de streameri, personalități de pe YouTube și Twitch și pasionați de jocurile pe PC, compania a pus bazele misiunii noului brand Lenovo Legion.

La standul Lenovo Legion, timp de trei zile, pasionații de gaming pe PC-uri vor avea parte de experiențe memorabile în jocurile “Triple A” oferite de Windows 10 Creators Update, dar și în competițiile de League of Legends, Rocket League și Hearthstone.

Pe scena Lenovo Legion vor avea loc toate turneele de eSports, inclusiv finala Turneului Național de League of Legends, precum și jocuri demonstrative, pe desktopurile IdeaCentre Y900 RE.

Dispozitivul este echipat cu procesoare Intel Core până la i7- 7700HQ Kaby Lake și cea mai nouă placă grafică NVIDIA GTX 1060 de 6GB.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, laptopurile Lenovo Legion Y720 sunt echipate cu HDD de 1 TB și până la 512 GB capacitate de stocare de tip SSD. Memoria RAM de până la 16 GB, iar utilizatorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming pot folosi Lenovo Nerve Sense. Acesta este un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului.

Prețuri și disponibilitate

Lenovo Legion Y720 este disponibil la partenerii Lenovo din România, la un preț recomandat începând de la 5.499 lei.

Specificații tehnice

Nume

Notebook Lenovo Legion Y720

Tip de display

15.6 FHD IPS

Tastatură iluminată

Da

Procesor

Până la i7-7700HQ Kaby Lake

SSD

Până la 512 GB

RAM

Până la 16GB

Sistem de operare

Free DOS / Windows 10

Placă grafică

NVIDIA GTX 1060 6GB

PREȚ Lei

Începând de la 5.499 lei