Design

Lenovo Yoga 910 îmbină un design extraordinar cu unul îngrozitor de banal. Parcă sunt două școli de gândire al designului. Ecranul până în margini e superb, balamaua scoate laptopul în evidență, dar în rest e foarte plictisitor. Spatele gri și baza neagră a tastaturii sunt îngrozitor de lipsite de personalitate.

Laptopul are 1,38 kilograme și doar 14,3 milimetri grosime. Marginile sunt argintii, ceea ce dă un aer premium întregului ansamblu, în timp ce sub ecran e un spațiu negru destul de lat, deranjant. Tot acolo, sub ecran, este și camera web, poziționată neinspirat, tocmai pentru a putea păstra designul. Camera e bună, dar amplasarea ei o face ciudată, pentru că în toate conversațiile pari că nu te uiți la omul cu care vorbești pe Skype și ești filmat de jos.

Ca dezavantaj, zona de plastic din jurul trackpad-ului e predispusă la a primi urme și, la căldură, mâna transpiră destul de mult și poate deveni incomod pe termen lung. În partea dreaptă există și senzorul de amprentă, discret amplasat și care se integrează în filosofia de design Lenovo.

Apasă pe săgeți pentru a afla despre ecran și despre performanțe