LevelUP x iScale este un bootcamp intensiv de 3 zile care va avea loc în 6-8 septembrie, în Cluj-Napoca.

Face parte din programul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, primul accelerator dedicat start-upurilor din sănătate și științele vieții din România, finanțat de EIT Health și ADR Nord-Vest.

Deși se adresează în principal participanților din cadrul acceleratorului LevelUP, bootcampul este deschis tuturor start-upurilor, indiferent de domeniu, trebuie doar să fie motivați să își dezvolte soluția într-o afacere de succes. Înscrierile sunt deschise până pe 31 august și se fac prin completarea acestui formular.

Primele două zile constau în ateliere prin care participanții vor acumula informații din diferite zone de expertiză: internaționalizare, atragere de finanțări, strategii de vânzări B2B, networking la nivel global, pitching.

A treia zi va găzdui un Demo Day intern pentru start-upurile din programul LevelUP, oferindu-le oportunitatea de a-și prezenta soluțiile și de a primi feedback din partea trainerilor bootcampului. Această experiență îi va ajuta să se pregătească pentru evenimentul final (Demo Day) din 18 septembrie.

Trainerii care vor susține workshopurile sunt Gergő Gulyás și Tamas Szeker, fondatori iScale Hub, o companie de consultanță globală cu sediul în Londra, specializată în servicii de gestionare a inovației și soluții juridice și de inginerie.

iScale oferă servicii suport organizațiilor din ecosistemul global de inovație: universități, centre de cercetare, incubatoare și acceleratoare, agenții guvernamentale, proiecte finanțate prin granturi.

Gergő Gulyás este expert în gestionarea inovației, ajutând guvernele, universitățile și corporațiile multinaționale să proiecteze și să administreze eficient programe care susțin inovarea în întreaga lume. El este co-fondator iScale Hub și co-lider la Wolves X, având o rețea extinsă de investitori.

Tamas Szeker este expert în inovare și business growth, specializat în internaționalizare, strângerea de fonduri și dezvoltarea afacerilor. Este co-fondator iScale Hub, partener de scalare la Strata, partener de scalare în domeniul securității cibernetice la STP Ventures și ambasador la South Europe Startup Awards.