Acesta va funcționa sub denumirea Patria Partner, iar prin acest program orice persoană poate să recomande o afacere și va primi un comision dacă acest business va primi un credit din partea băncii.

“Patria Partener înseamnă că, dacă cunoști o firmă care are nevoie de finanțare, deschizi o aplicație de pe mobil sau desktop și introduci CUI-ul firmei respective și datele de contact. Dacă vrei și ai informații în plus, poți să le atașezi, dar nu e musai. În baza acelei introduceri de pe telefon, cineva din Patria contactează firma și o ajută să își obțină finanțarea”, a explicat pentru wall-street.ro Codruț Nicolau, directorul comercial al Patria Bank.

După aceea, clientul poate să își urmărească lead-ul trimis, așa cum se întâmplă în cazul AWB-ului la colete, iar dacă creditul respectiv s-a aprobat și ai completat și IBAN-ul personal, banca îți va trimite la câteva zile după semnarea contractului de credit un comision.

În Patria Partener se pot înscrie și brokerii de credite, firmele de contabilitate și consultanță, dar mai ales oameni obișnuiți.

Aflați mai multe detalii pe wall-street.ro.

Patria Credit a lansat, începând cu acest an, și un program de francizare. Patria Credit este una dintre cele mai importante instituții financiare specializate în finanțarea agricultorilor și a microîntreprinderilor. O franciza Patria Credit presupune o investiție inițială netă de aproximativ 5.500 de euro. La aceste costuri se adaugă o redevență de marketing de 100 euro/lună.

Patria Credit, parte a Patria Bank, este o instituție financiara nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microîntreprinderilor, în special din mediul rural.