Angajații Poliției Sector 1 și SMURD vor putea ridica zilnic în intervalul 11:00 – 16:00 din punctul de predare – primire organizat de restaurantul KAIAMO în condiții de maximă igienă și protecție sanitară până la 400 de meniuri de prânz pregătite după rețete inedite.

Campania va dura până pe 26 aprilie și este susținută printr-o donație de 200.000 de Lei de către compania Metaminds. Suma va acoperi costurile pentru materia primă necesară și cheltuielile aferente preparării meniurilor și ambalării acestora, cu respectarea tuturor normelor și condițiilor suplimentare de siguranță.

Primele meniuri au fost pregătite ținând cont și de perioada sărbătorilor pascale. Pe lista de bunătăți pentru duminica Paștelui se regăsesc ouăle de fermă vopsite cu extract natural de sfeclă și napi roșii, bovină tânără din România gătită lent și îndelung în vin roșu asezonată cu legume coapte, găluște din griș și mălai și pasca tradițională preparată după o rețetă de familie.

"Dorim să le arătăm acestor eroi cât de mult le apreciem efortul. Acesta este momentul în care bucătăria noastră va oferi din nou un strop de plăcere, prin mâncare. Mai ales acum, în pragul Sărbătorilor! Avem speranța că suportul primit în continuare ne va ajuta să continuăm această campanie cât este necesar!", a declarat Chef Radu Ionescu, proprietar KAIAMO.

Campania poate continua și după 26 aprilie cu sprijinul celor care vor să se implice prin donații individuale. Pentru detalii legate de contul de donație, organizatorii pun la dispoziție numărul de telefon 0722 202 204 și adresa de e-mail contact@kaiamo.ro.