Maratonul de vaccinare în Capitală începe azi, pe data de 7 mai, la ora 16:00, și se va încheia luni, pe 10 mai, la ora 08:00.

Acesta va avea loc la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională din Bucureşti și la el vor participa aproximativ 1.200 de voluntari (medici, asistenţi medicali, rezidenţi şi studenţi la Medicină). Pentru acest demers au fost amenajate 50 de cabinete de vaccinare, iar imunizarea se face fără programare, non stop, cu serul de la Pfizer.

”Încă de la începutul pandemiei sănătatea șoferilor parteneri și a utilizatorilor noștri a fost pe primul loc. Tocmai din acest motiv ne alăturăm acestei inițiative pe care o susținem prin mijloacele care ne sunt accesibile. Credem că imunizarea colectivă este singura variantă prin intermediul căreia ne putem relua activitățile și putem ajunge mai aproape de punctul în care vom putea spune că am învins pandemia. Încurajăm oamenii să meargă să se vaccineze, mai ales acum când acest lucru se poate realiza foarte ușor”, afirmă Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Întreaga flotă de mașini Bolt va sta la dispoziția bucureștenilor, cu tarife reduse, 24/24 h în acest weekend, pentru a-i transporta spre și de la centrele de vaccinare. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinație centrul de vaccinare dorit: Biblioteca Națională sau Sala Palatului. De asemenea, vor beneficia de reducere și la plecarea din cele două locații. Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă și a două călătorii/pasager.