De mâine dimineață lansăm un nou proiect editorial, realizat cu susținerea prietenilor de la Beanz Cafe. Se numește “Businesspresso” și vrea să fie doza de motivație pentru antreprenorii de azi și de mâine. În fiecare marți și joi, de dimineață, vom publica articole care să îți ofere un boost de energie creativă. Fie că vom recomanda cele mai interesante cărți pentru antreprenori sau lecții pe care trebuie să le urmezi, odată cu Businesspresso vrem să ne trezim împreună și să facem afaceri mai interesante împreună.

Cum poți să citești articolele? Vei vedea că vom avea o formulă nouă pentru a ajunge să te motivăm și sperăm să-ți placă. Pe lângă faptul că le vei găsi marți și joi dimineață pe site, odată ce vei intra pe start-up.ro vei vedea o notificare ce te anunță de apariția unui nou articol din serie (nu te îngrijora, odată ce ai văzut-o, ea va dispărea). Astfel, suntem acolo să-ți oferim doza de motivație necesară pentru a începe o nouă zi de afaceri reușite.

Proiectul va fi pe site-ul start-up.ro în următoarele luni și va conține cărți pe care le citesc antreprenorii, învățături de la fondatori care au eșuat sau care au câștigat, pasaje din cele mai importante cărți pentru antreprenori, recomandate chiar de către antreprenori.

Ca să fii sigur că primești toate articolele de dimineață din seria Businesspresso abonează-te la notificările de pe site sau la newsletter. Promitem să nu te spamăm, pentru că oricum conținutul site-ului nostru e unul care să te ajute să descoperi cele mai interesante informații despre antreprenori, startup-uri și tehnologie.

Pentru mai multe detalii despre partenerii noștri, poți accesa site-ul Beanz Cafe.