Prin produsele gândite de el, a popularizat smartphone-urile, laptopurile și tabletele și a dus la liberalizarea accesului la Internet, făcând posibilă conectarea la WWW și accesarea informațiilor de practic oriunde.

Steve Jobs a schimbat lumea în care trăim, iar lucrurile spuse te el te pot ajuta să-ți duci la capăt planurile, sau să-ți faci altele, chiar mai mărețe.

Așa cum ne propunem prin proiectul Businesspresso să îți oferim motivație, inspirație și să îți arătăm care este viziunea oamenilor de afaceri mai mari sau mai mici, pentru a crește o generație de antreprenori educați și motivați.

Așadar, îți lăsăm mai jos cinci citate ale lui Steve Jobs care te pot ajuta să depășești obstacolele vieții de antreprenor, să iei decizii mai bune și să gândești mai strategic.

1. ”Treaba mea nu este să-i iau ușor pe oameni. Treaba mea este să-i fac să fie mai buni”.

2. Trebuie să crezi în ceva: în instinct, în destin, în viață, în karma, în orice, deoarece, dacă ai încredere că punctele se vor uni pe parcurs, asta îți va da încrederea să-ți urmezi inima”.

3. ”Uneori, când inovezi, faci greșeli. E bine să le recunoști cât mai rapid și să continui cu îmbunătățirea celorlalte inovații”.

4. ”Trebuie să ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția. Ele știu deja ce vrei tu să devii cu adevărat. Orice altceva e în plan secund”.

5. ”Lucrurile grozave nu sunt făcute niciodată de o singură persoană, sunt făcute de o echipă”.